Tarih: 04.04.2024 09:40

YILMAZ, "HAYALLER VE HİKAYELER" ATÖLYESİNE KATILACAK

Facebook Twitter Linked-in

OKUL Öncesi Öğretmeni ve Yazar Nebile Yılmaz, Konya’da düzenlenecek olan “Hayaller ve Hikâyeler” atölyesine katılacak. Yılmaz, yaratıcı drama teknikleri aracılığı ile hayal ve hikâyelerini oluşturmaları için katılımcılara rehberlik edecek.  


Okul Öncesi Öğretmeni Nebile Yılmaz, aynı zamanda yazar olarak yazılarını okurları ile buluştururken, bir yandan da Yaratıcı Drama Eğitmenliği yaparak hayalleri süslüyor. 4 Mayıs tarihinde Konya’da düzenlenecek olan “Hayaller ve Hikâyeler” atölyesine katılarak, yaratıcı drama teknikleri aracılığı ile hayal ve hikâyelerini oluşturmaları için katılımcılara rehberlik edecek. Düzenlenecek olan atölyede katılımcılar hayal gücünü ve hikâye anlatma becerilerini geliştirerek, Yılmaz’ın rehberliğinde yaratıcı drama tekniklerini kullanarak hayallerini ortaya çıkaracaklar. Atölye süresince katılımcılar hayal dünyalarını keşfedecek ve kendi hikâyelerini yaratma sürecine dâhil olacaklar. Ayrıca Yılmaz’ın rehberliğinde katılımcılar, drama teknikleri aracılığıyla hikâyelerini canlandırma fırsatı bulacaklar. 


YILMAZ’DAN ATÖLYEYE ÇAĞRI
“Hayaller ve Hikâyeler” atölyesine çağrıda bulunan Nebile Yılmaz, hayal gücünün insan hayatındaki önemine değinerek 4 Mayıs’ta Yaratıcı Drama Eğitmeni olarak katılacağı atölyeye katılımları beklediklerini dile getirdi. 


KİTABI HEYECANLA OKUNUYOR
Öte yandan Yazar Nebile Yılmaz’ın 3-6 yaş aralığına hitap eden “Uçurtma Müzesi” isimli kitabı ilçede büyük ilgi ve heyecanla okurlarıyla buluşmaya devam ediyor. Yılmaz ise, ilk şahsi kitabı olan “Uçurtma Müzesi” için okurlardan oldukça övgü aldığını belirterek duygularını aktardı. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —