YILMAZ, "HAYALLER VE HİKAYELER" ATÖLYESİNE HAZIRLANIYOR

YILMAZ,

OKUL Öncesi Öğretmeni ve Yazar Nebile Yılmaz, cumartesi günü Konya’da düzenlenecek olan “Hayaller ve Hikâyeler” atölyesine katılarak, katılımcılara çeşitli konularda rehberlik edecek.

Çıkardığı kitaplarla ilçenin gurur kaynaklarından olan Okul Öncesi Öğretmeni ve Yazar Nebile Yılmaz, cumartesi günü Konya’da düzenlenecek olan “Hayaller ve Hikâyeler” atölyesine katılacak. Yılmaz, atölyeye katılarak kendisini dinleyenlere; yaratıcı drama teknikleri aracılığı ile hayal ve hikâyelerini oluşturmaları konusunda rehberlik edecek.

HİKÂYELERİNİ CANLANDIRMA FIRSATI BULACAKLAR

Okul Öncesi Öğretmeni Nebile Yılmaz, öğretmenliğin yanında çeşitli yazılar yazarak yazdığı yazıları ve çıkardığı kitaplarını okurları ile buluşturuyor. Yılmaz, öğretmenlik ve yazarlığın yanı sıra ise Yaratıcı Drama Eğitmenliği de yaparak kişilerin hayallerini süslemesine yardımcı oluyor. 4 Mayıs Cumartesi günü Konya’da gerçekleşecek olan “Hayaller ve Hikâyeler” atölyesine katılacak olan Yılmaz, yaratıcı drama teknikleri aracılığı ile katılımcılara hayal ve hikâyelerini oluşturmaları için rehberlik edecek. Yılmaz’ın rehberliğinde yaratıcı drama tekniklerini kullanarak hayallerini ortaya çıkaracak olan atölye katılımcıları, aynı zamanda hayal gücünü ve hikâye anlatma becerilerini geliştirerek aynı zamanda drama teknikleri aracılığıyla hikâyelerini canlandırma fırsatı da bulacaklar.

YILMAZ, ATÖLYEYE DAVET ETTİ

Cumartesi günü Konya’da Yaratıcı Drama Eğitmeni olarak katılacağı “Hayaller ve Hikâyeler” atölyesine katılım çağrısında bulunan Nebile Yılmaz, atölyeye ne kadar çok katılım olursa o kadar çok verim sağlanacağını belirterek katılımları beklediklerini duyurdu. >Aysel YILDIZ