YILLARIN DENEYİMİ GÜÇLÜ MARKAYLA GERİ DÖNDÜ

Gazipaşa’da yılların getirdiği deneyimini Siemens’le birleştiren Gülşenler, Gazipaşa’ya açtıkları Siemens Gazipaşa Bayii ile ilçe halkına hizmet vermeye başladı.

GÜNDEM 29.05.2023 16:46:00 0
YILLARIN DENEYİMİ  GÜÇLÜ MARKAYLA GERİ DÖNDÜ

GAZİPAŞA’DA uzun yıllar beyaz eşya sektöründe hizmet veren Gülşenler, sektöre verdikleri aranın ardından güçlü bir marka ile ilçe halkına hizmet vermeye başladı. Sektördeki deneyimlerini Avrupa ve dünyanın en büyük teknoloji holdingi arasında gösterilen Siemens’le birleştiren Gülşenler, Gazipaşa’ya açtıkları Siemens Gazipaşa Bayii ile ilçe halkına hizmet vermeye başladı. Cumhuriyet Mahallesi, Ulusal Egemenlik Bulvarı, Jandarma kavşağında hizmete giren Siemens-Gülşenler, tecrübesi ve Siemens ayrıcalığı ile sektörde fark yaratmayı amaçlıyor. 

ÜRÜNLER SATIŞA ÇIKTI

Siemens; yenilikçi teknolojileri ve işlevsel özellikleri ile en çok tercih edilen markaların başında geliyor. Güçlü bir marka ile tecrübesini birleştiren Gülşenler yeni açtıkları Siemens mağazasında, ankastre setler, fırınlar, ocaklar, ankastre davlumbaz ve aspiratörler, mikrodalga ve solo fırınlar, buzdolapları ve derin dondurucular, bulaşık makinesi, çamaşır yıkama ve kurutma makineleri, kahve makineleri, elektrikli süpürgeler, mutfak ve küçük ev aletlerinin yanında Philips marka televizyonları satışa çıkardı. 

“SEKTÖRDE YENİDEN OLMAKTAN MUTLUYUZ”

Gazipaşa’da uzun yıllar beyaz eşya sektöründe ilçe halkına hizmet verdiklerini dile getiren Emre Gülşen, “Gülşenler Ailesi olarak güçlü bir marka ile sektöre yeniden dönüş yaptık. Teknolojiyi tasarımla buluşturan, müşteri memnuniyetini her zaman üst düzeyde tutan Siemens markasıyla ilçe halkımızın hizmetindeyiz. Siemens gibi güçlü bir marka ile yeniden sektörde olmaktan çok mutluyuz. Tüm müşterilerimizi mağazamıza bekleriz” dedi.

“HERKESİ MAĞAZAMIZA BEKLİYORUZ”

Siemens-Gülşenler Mağaza Müdürü Ali Özdemir ise, “Hayallerinizi; teknoloji ve tasarımlar ile bir araya getiren Siemens Gazipaşa’da… Gazipaşa’nın markası Gülşenler ile Avrupa ve dünyanın markası Siemens, artık ilçe halkının hizmetinde. Ürünlerimiz ve kampanyalarımız hakkında bilgi almak isteyen herkesi mağazamıza bekliyoruz” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27