YILDIZ'IN TEK HEDEFİ HİZMET

BEYOBASI Mahalle Muhtarı ve yeni dönem Muhtar Adayı Abdurrahman Yıldız, mahallesine yaptığı hizmetlere yenilerini eklemek ve yeni çalışmalara imza atmak için iddialı olduğunu söyleyerek, mahalleliden destek istedi.

GÜNDEM 29.03.2024 10:58:00 0
YILDIZ

Beyobası Mahallesi’nin 10 yıldır muhtarlığını yapan Abdurrahman Yıldız, yeni dönemde de muhtarlık için adaylığını açıklayarak görevinde 3. döneme imza atmak istediğini dile getirmişti. 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde rakiplerini yenerek tekrar muhtar olmak isteyen Yıldız, hizmet için yoluna devam etmek istiyor. Muhtar Yıldız; “Mahallemde 10 yıldır gururla yürüttüğüm muhtarlığa devam etmek ve çalışmalarıma devam etmek istiyorum. Mahallelim beni seçtiğine pişman olmayacak” dedi.


“3. DÖNEME BERABER İMZA ATALIM”
Beyobası Mahallesi’ne 3. Kez muhtar olmak isteyen Yıldız; “2014 ve 2019 Yerel Seçimleri ‘ne mahallelimizin özgür ve hür iradeleri ile iki dönemde de muhtar seçildim. 10 yıldır da muhtarlık görevimi gururla yürütüyorum. 3. kez muhtar olmak ve mahalleme hizmet etmek için yolumdan ilerlemek istiyorum. Ekip arkadaşlarım; Yusuf Çelik, Abdurrahman Torun, Mehmet Yalçın, Abdurrahman Satır, İsmail Kara, Abdullah Özgün, Mahmut Kaplan, Abdurrahman Demir ile birlikte çok daha parlak bir Beyobası Mahallesi için yer, zaman fark etmeksizin çalışacağız. Bana ve ekibime güvenerek desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Mahallelime; “3. döneme beraber imza atalım” diyorum. Yeni projelerimizle ve çalışmalarımızla ekibimle birlikte hizmete hazırız. Güç bizde var, yeter ki bizi destekleyen mahallelimiz olsun. Yapacağımız hizmetlerle adımızdan bahsettireceğiz. Mahallimin desteğini bekliyorum” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: YILDIZ' HEDEFİ HİZMET