YILDIZ MODA EVİ SEKTÖRDE FARK YARATIYOR

GAZİPAŞA’DA Hatice Yıldız Efe sahipliğinde ilçe halkına hizmet veren Yıldız Moda Evi, şık tasarımları, el emeği göz nuru ürünleri ve kişiye özel dikim gelinlik, nişan, kına ve nikah elbiseleri ile sektöründe fark yaratıyor.

GÜNDEM 3.06.2024 08:44:00 0
YILDIZ MODA EVİ SEKTÖRDE FARK YARATIYOR

Gazipaşa’da moda ve tasarım alanında uzman bir isim olan Hatice Yıldız Efe tarafından işletilen Yıldız Moda Evi, ilçe halkına uzun yıllardır hizmet veriyor. İstiklal Mahallesi, Şehit Süleyman Gür Bulvarı Gazipaşa Minibüs Durağı yanında bulunan Uysal İş Merkezi zemin katta bulunan iş yerinde kendi tasarımlarını ve kişiye özel dikim ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunan Hatice Yıldız Efe, özellikle düğün sezonunda ilçe halkının yoğun ilgisini görüyor. Yıldız Moda Evi sahibi Hatice Yıldız Efe, şık tasarımları, el emeği göz nuru ürünleri ve kişiye özel dikim gelinlik, bindallı ve elbiselerle kendi sektöründe fark yaratıyor. Efe, özel dikimin yanında gelinlik, nikah, nişan ve kına elbiselerinde kiralama imkanı da sunuyor. Kaliteli ve şık tasarımlarıyla müşterilerinin ilgisine çeken işletme, uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. 


MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ HER ZAMAN ÖN PLANDA TUTUYOR
İş yerinde müşterilerine sunduğu gelinlik, bindallı ve elbiseleri kendisi diken Efe, müşteriye özel dikim hizmeti de veriyor. Özellikle yeni evlenecek çiftlerin sıklıkla ziyaret ettiği Yıldız Moda Evi, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyor. Müşterilerine en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını dile getiren Yıldız Moda Evi sahibi Hatice Yıldız Efe, “Moda ve tasarım alanında uzun yıllar ilçe halkımıza hizmet veriyoruz. Özellikle gelinlik, nişan ve kına ile nikah elbiselerini müşterilerimize özel dikim yapabiliyoruz. Bunun yanında müşterilerimizin isteğine göre dış çekim elbisesi dikim hizmeti de verebiliriz” dedi. 


“SİZ İSTEYİN YILDIZ MODA EVİ YAPSIN”
Yıldız Moda Evi’nin, genç kızların gelinlik ve kına elbisesi hayallerini gerçeğe dönüştüren bir adres olduğunu ifade eden Hatice Yıldız Efe, “Biz müşterilerimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için buradayız. Siz isteyin yıldız moda evi yapsın” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: YILDIZ SEKTÖRDE YARATIYOR