YILDIRIM'IN TALEBİ YERİNE GETİRİLDİ

.

GÜNDEM 15.03.2024 11:34:00 0
YILDIRIM

İSTİKLAL Mahallesi Muhtarı Ali Yıldırım’ın talebi üzerine; yaz aylarında sivrisinek yuvasına dönen İstiklal Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi üzerinde bulunan derenin temizlik çalışması tamamlanarak mahalle halkına rahat nefes aldırıldı.


Gazipaşa’da, 2019 yerel seçimlerinde İstiklal Mahallesi’ne muhtar seçilen Ali Yıldırım, geride bıraktığımız süreçte mahallesinde yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. 31 Mart yerel seçimleri için yeniden muhtar adayı olan Ali Yıldırım, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa Belediyesi ve Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürlüğü’nden aldığı hizmetlerle mahallesinde kalıcı çözümler üreterek, taşkın riski bulunan çaylar ile derelerde temizlik çalışmaları başlattı.


“MAHALLE HALKIMIZ RAHAT NEFES ALACAK”
Mahallesinde gerçekleştirdiği yatırım ve projelerle 7’den 70’e herkesin takdiriyle karşılanan Yıldırım, yaz aylarında sivrisinek yuvasına dönen İstiklal Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi üzerinde bulunan derede temizlik çalışması başlattı. Gazipaşa Belediyesi ve ASAT Gazipaşa Şube Müdürlüğü ile iletişime geçen Muhtar Yıldırım, mahallenin içerisinden geçen derenin temizlenmesinin talep etti. Muhtarın talebini değerlendiren ekipler, dere kenarında ve içinde bulunan otları iş makineleri yardımıyla temizleyerek, dereyi çöplerden arındırdı. 


“SİVRİSİNEK ŞİKAYETLERİ ALIYORDUK”
Derede yapılan temizlik çalışmasıyla mahalle sakinlerinin rahat bir nefes aldığını dile getiren İstiklal Mahallesi Muhtarı Ali Yıldırım, “Rasih Kaplan Caddesi üzerinde bulunan derede özellikle yaz aylarında çok sık sivrisinek şikayetleri alıyorduk. Bu sorun artık ortadan kalktı. İlerleyen günlerde dereye büzler konulacak ve kış aylarında bölge sakinleri için tehlike arz edebilen taşkın riski de önlenmiş olacak. Çalışmalarda emeği geçenlere mahallem ve halkım adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: YILDIRIM' TALEBİ YERİNE GETİRİLDİ