YILDIRIM’DAN ZAFER TEŞEKKÜRÜ

.

GÜNDEM 3.04.2024 10:11:00 0
YILDIRIM’DAN ZAFER TEŞEKKÜRÜ

Gazipaşa’da, 2019 seçimlerinde İstiklal Mahallesi’ne muhtar seçilen Ali Yıldırım, pazar günü yapılan seçimlerde güven tazeledi. Kendisine güvenen ve destek veren mahalle halkına teşekkür eden Yıldırım, “Kazanan bizimle birlikte ‘İstiklal’ oldu” dedi. 


31 MART Pazar günü gerçekleşen 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde İstiklal Mahallesi’nin mevcut muhtarı ve muhtar adayı olan Ali Yıldırım, rakibi Rıfat Torun ile olan muhtarlık mücadelesini kazanarak, tekrar İstiklal Mahallesi’nde güven tazeledi. Tekrar muhtar seçilmesinin ardından mahalleli için teşekkür mesajı yayınlayan Yıldırım,  seçimde dostluğun ve İstiklal Mahallesi’nin kazandığını dile getirdi. 


“DOĞRU OLANI YAPMIŞIZ VE HALK BİZDEN YANA OLMUŞ”
“5 yıldır yürütmekte olduğum muhtarlık görevimi, siz değerli seçmenlerimin hur iradesi ile verdikleri karar doğrultusunda yeniden devam ettirmeye hak kazandım. 5 yıl içinde herkese eşit davranmaya ve herkesin sorunlarına kulak vererek çareler bulmaya çalıştım. Zaferle ayrıldığımız bu seçim bize gösteriyor ki; Biz doğru olanı yapmışız ve halk bizden yana olmuş. Desteğini esirgemeyen bütün herkese şükranlarımı ve saygılarımı sunarak teşekkür ediyorum. Ekibimle birlikte hizmet yolunda ilerleyeceğiz. Kazanan bizimle birlikte “İstiklal” oldu. Tekrardan şahsım ve ekibim adına mahalleme teşekkür ediyorum.”


KAZANAN DOSTLUK VE İSTİKLAL 
Rakibi Rıfat Torun ile olan yarışı kazanan Yıldırım, seçim sonucunda kazananın dostluk ve İstiklal Mahallesi olduğunu belirterek; “Çok değerli İstiklal Mahallesi sakinlerimiz 2024 mahalli ve idari seçimlerinde çok değerli kardeşim Sayın Rıfat Torun ile çıkmış olduğumuz seçim yarışında kazananın dostluğumuzun ve İstiklal Mahallesi’nin olduğunu tüm dostlarımızın bilmesini ister saygılar sunarım” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: YILDIRIM’ ZAFER TEŞEKKÜRÜ