YILDIRIM'DAN SORUNLARA "SORUNSUZ" ÇÖZÜM!

İSTİKLAL Mahallesi’nde kanalizasyon ve su borusu patlağı sorununu çalışma yaptırarak gideren Muhtar Yıldırım, “Mahallemizde meydana gelen sorunlara çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.

GÜNDEM 19.01.2024 11:29:00 0
YILDIRIM

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde, muhtarlık görevini sürdürdüğü İstiklal Mahallesi’ne yeniden muhtar adayı olan Ali Yıldırım, Mehmet Aydın Caddesi’nde meydana gelen kanalizasyon ve su boruları patlağı için çalışma yaptırarak sorunların giderilmesini sağladı. Mahallesinde meydana gelen sorunları gidermeye, mahalle sakinlerinin huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmaya devam eden Yıldırım, önümüzdeki yerel seçimler için de iddialı olduğunu ve sadece seçim için değil, mahallesini kalkındırmak ve ileri taşımak için çalıştığını dile getirdi.


“NEREDE SORUN VAR İSE BİR ELİM ORADA OLACAK”
Son zamanlarda yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren İstiklal Mahalle Muhtarı Ali Yıldırım; “İstiklal Mahallesi Mehmet Aydın Caddesinde meydana gelen kanalizasyon ve su patlağı arızası çalışma yaptırarak sorunun giderilmesini sağladık. Bizim için öncelik, mahalle halkımızın sorunlarına çözüm üretmektir. Nerede sorun var ise bir elim orada olacak. Mahalle halkımızın bundan hiçbir şüphesi olmasın. Sorunlar; bize sorun değil, biz sorunlara çözüm olacağız. Hedefimiz doğrultusunda ekip arkadaşlarımla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Kanalizasyon ve su patlağı arızası çalışmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi. >Aysel YILDIZ