YILDIIRM'DAN İSTİKLAL'E MODERN CAMİ SÖZÜ

.

GÜNDEM 8.02.2024 10:37:00 0
YILDIIRM

İSTİKLAL Mahalle muhtarı ve yeni dönem muhtar adayı Ali Yıldırım, mahallesindeki haneleri dolaşıp destek toplama devam ediyor. Mahallesine modern bir cami yaptıracaklarının sözünü veren Yıldırım, mahalleli tarafından ilgiyle karşılanıyor.


31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, muhtarı olduğu İstiklal Mahallesi’ne yeniden muhtar adayı olan Ali Yıldırım, mahallesindeki haneleri ziyaret ederek destek toplamaya ve eksikleri not almaya devam ediyor. Mahalle sakinlerinin gönlünde yer edinmeyi amaçlayan Yıldırım, yeni dönemde yeni hizmetlere imza atmak için ekip arkadaşlarıyla birlikte var gücüyle çalışacakları belirterek, mahallesine yeni ve modern bir cami yaptıracaklarının sözünü vererek mahallelinin ilgi ve merakını üzerine topladı.


“MAHALLEMİZ MODERN BİR GÖRÜNÜME SAHİP OLACAK”
Yürüttüğü faaliyetler hakkında konuşan Muhtar Yıldırım; “Mahallemizi modernleştirmek ve ileriye taşımak için ekip arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mahallemizde boş bir alan var ve orayı değerlendirmek adına mahallemize modern bir cami yaptırmayı planladık ve bunun sözünü verdik. Mahalle sakinlerimizi de evlerinde ziyaret ederek hem hasbıhal ediyoruz hem de sorunlarını dinleyerek sorunlara göre çözümler üretip projeler tasarlıyoruz. Projelerimiz ve çalışmalarımız sonucunda mahallemiz çok daha modern bir görünüme sahip olacak. Seçim öncesi çalışmalarımız ve projelerimiz devam edecek. Benimle birlikte var gücüyle çalışan ekip arkadaşlarıma ve destekçilerime teşekkür ederim” dedi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27