'YIL SONU SERGİSİ'NE DAVET

GAZİPAŞA Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü İlyas Yılmaz, bugün saat 17.30’da Fuar Alanı’nda düzenlenecek olan ‘Yıl Sonu Sergisi’ne bütün ilçe halkını davet etti.

GÜNDEM 3.06.2024 08:50:00 0

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından ‘Yıl Sonu Sergisi’ açılacak. Kursiyerlerin yıl boyunca kurslarda eğitim alarak el emekleri ile ortaya çıkardıkları eserler stantlarda yerini alacak. Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü İlyas Yılmaz ise yıl boyunca emek verdikleri kursların sonuçlarını ilçe halkına sergilemek istediklerini belirterek bütün ilçe halkını bugün (pazartesi) saat 17.30’da Fuar Alanı’nda açılacak olan ‘Yıl Sonu Sergisi’ne davet etti. 

İlçe halkına çağrıda bulunan Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü İlyas Yılmaz; “Kurslarımızda yıl boyunca hem kursiyerlerimiz hem de kurs hocalarımız büyük çaba ve emek sarf ederek çalışmalar yaptılar. Yapılan çalışmalar sonucunda ise birbirinden güzel ve el emekleriyle donatılmış eserler ortaya çıktı. El emeği göz nuru çalışmalarımızı görmeye ve Saat 17.30’da Fuar Alanı’nda açacağımız ‘Yıl Sonu Sergisi’ne bütün ilçe halkımızı davet ediyoruz” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: ' SERGİSİ' DAVET