YİĞİT’TEN OĞUZ’A “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

AK PARTİ Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit ve yönetimi geçtiğimiz günlerde AEDAŞ Gazipaşa Müdürlüğü’ne atanan Hüseyin Oğuz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

GÜNDEM 14.08.2024 10:01:00 0
YİĞİT’TEN OĞUZ’A “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

Gazipaşa’da uzun yıllar Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) Arıza Giderim Bakım Müdürlüğü bünyesinde AOB Yetkilisi olarak görev yaparken geçtiğimiz günlerde AEDAŞ Gazipaşa Müdürü olarak ataması yapılan Hüseyin Oğuz, yapılan devir teslim töreninin ardından yeni görevine başlamıştı. Oğuz, kendisini tebrik etmek amacıyla ziyaret eden isimleri de makamında bir bir ağırlıyor.


AK PARTİ Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit ve yönetimi de dün AEDAŞ Gazipaşa Müdürü Hüseyin Oğuz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Makama yapılan zyarette Gazipaşa’ya yapılacak çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunan Başkan Yiğit, Oğuz’a yeni görevinde başarılar diledi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oğuz da AEDAŞ olarak ilçenin hak ve menfaatlerine olacak tüm çalışmaları desteklediklerini söyleyerek Yiğit ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. >Vildan RENDE