YİĞİT VAATLERİNİ SIRALADI

Gazipaşa’da muhtar adayları arasında rekabet devam ederken, Göçük Mahallesi Muhtar Adayı Ercan Yiğit, yapacağı hizmetler hakkında bilgi vererek, vaatlerini sıraladı.

GÜNDEM 1.01.2024 07:59:00 0
YİĞİT VAATLERİNİ SIRALADI

GÖÇÜK Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıklayan Ercan Yiğit, mahallesindeki eksikleri bir bir gidereceğini belirterek, vaatlerini sıraladı. “Göçük Mahallesi hizmete doyacak, mahallemizi üst düzey seviyeye çıkarmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım” diyen Ercan Yiğit, Göçük merkez ve mevkilerinde hizmet ayrımı yapmadan, mahallenin genelinde çalışmalar gerçekleştireceğine dikkat çekti.


İŞTE YİĞİT’İN VAATLERİ
Göçük Mahallesi Muhtar Adayı Ercan Yiğit, vaatlerini şu şekilde sıraladı: “Gökbelen mevkiine giden yolunun genişleterek beton döktüreceğim. Merkezde ve diğer mahallelerdeki 1984 yılında dikilen ağaç elektrik direklerinin ve tellerinin değiştirilerek bakımının yaptıracağım. Merkez mevkiinde bulunan okulun önüne toplantı yeri yaparak önemli durumlarda ve diğer hususlarda köy halkımızla buluşma ortamı yaratacağız. Mahallemizin her mevkisine çocuk parkı yaptırarak, hem çocuklarımızın eğlenceli zaman geçirmesini sağlayacağım hem de yetişkinlerimize dinlenme ortamı yaratmış olacağız. Köyümüzde bulunan tüm camilerin ve lojmanların bakımını yaptıracağım. Bana göre en önemli eksikliklerden birisi olan köy konağını köyümüze kazandıracağım. İçme ve sulama suyu sorununun kökten çözeceğim. Mahallemizin girişinde bulunan Göçük köprüsünde bakım ve onarım çalışmaları yaparak eski çürümüş halinden yepyeni bir görünüme kavuşturacağız. Enerji hatlarını değiştireceğiz. Mezarlıkların etrafını çevirerek bakımını yapacağız. Sümbüller-Çile-Adanda yolunun yaptıracağım. Sümbüller mevkiinde yer alan mesire alanını halkımıza tüm sosyal hizmetlerinin yararına olacak şekilde yeniden düzenleyeceğiz. Telefon hatlarının net çekecek şekilde baz istasyonunun kurduracağız ve iletişim sorununu ortadan kaldıracağız. Sulama suyu için dereden akan suyu değerlendirilerek tarım yapma olanağı sunacağız. Eğrikorum- Sazak ve D-400 bağlantı yolu için alt yapı ve asfalt yapımı için çalışacağız. Mezarlığın teraslanması ve tellenmesi, elektrik direklerinin değiştirilmesi için mücadele edeceğim” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: YİĞİT VAATLERİNİ SIRALADI