Tarih: 02.02.2024 11:09

YİĞİT: BÖCEK 5 YILDA 5 KEZ BİLE GELMEDİ

Facebook Twitter Linked-in

CUMHUR İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hakan Tütüncü’nün Gazipaşa’daki kahvaltı programında konuşan AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit, “Geçen 5 yıllık süreçte şu andaki mevcut Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 5 yılda Gazipaşa’ya 5 kez bile gelmedi” dedi.


Gazipaşa Öğretmenevi’nde Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hakan Tütüncü için düzenlenen kahvaltılı istişare toplantısında programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böceğin Gazipaşa’ya 5 yılda 5 kez bile gelmediğini dile getirdi.

Gazipaşa için yapılabilecek tüm çalışmalarda omuz omuza hareket edilmesi gerektiği mesajını veren Yiğit açıklamasının devamında; “Bugün burada Cumhur İttifakı olarak bir vefa kahvaltısı yapıyoruz. Bugün inşallah Hakan Başkanımız önderliğinde belki de Antalya için ilk meşalemizi Gazipaşa’da yakmaya hazırlanıyoruz. Sağ olsun Hakan Başkanımız gelerek bizleri mutlu ve onore etti. Kahvaltıdan sonra da kendisiyle gün boyu programlarımız devam edecek. Bizim Antalya’da Hakan Tütüncü’ye; Gazipaşa’da da Mustafa Aksoy’a ihtiyacımız var. Çünkü geçen 5 yıllık süreçte şu andaki mevcut Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek 5 yılda Gazipaşa’ya 5 kez bile gelmedi. Hakan Tütüncü ile beraber sahilden yaylalara, Gazipaşa’dan Kaş’a kadar inşallah hizmeti yağdıracağız” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —