Tarih: 24.05.2024 10:11

YETGİN'İN 2. KİTABI ÇIKTI

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde konaklama ve seyahat hizmetleri alanında meslek eğitimcisi olarak görev yapan öğretmen-yazar Emine Yetgin, kaleme aldığı ve bir süredir üzerinde çalıştığı “Dinozor Peti” isimli kitabını çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor. İkinci kitabı olan “Dinozor Peti” isimli kitabını çocukların ilk saç kestirme korkularını yenmeleri üzerine yazdığını belirten Yetgin, psikolojik olarak çocuklarda ilk saç kesiminin önemini vurgulayarak korkularını yenmelerini amaçladığını dile getirdi. 


2.KİTABINI ÇIKARMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYOR
Yazarlığı ve kitapları hakkında bilgi veren Emine Yetgin; “İlk kitabım ‘En İyi Arkadaşım Büyüyor’ isimi ile çıkardığım kitabımdı. Bu kitabımı kardeş sevgisi üzerine yazdım ve bu ilk kitabım ikinci baskıya girdi. Bir süredir üzerinde çalıştığım ve bu hafta çıkan kitabımın ismi “Dinozor Peti”. Bu kitabımı ise çocukların ilk saç kestirme korkularını yenmeleri üzerine yazdım. Psikolojik olarak ilk saç kesimi çocuklar için önemlidir ve çocukların bu korkularının giderilmesi adına yazmış olduğum kitabımın çıkmasının mutluğunu yaşıyorum. Arkamda duran ve beni mesleğim konusunda desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
 

MÜDÜRLERDEN YETGİN’E DESTEK
Öte yandan, ilk çıkardığı ‘En İyi Arkadaşım Büyüyor’ ve ikinci olarak çıkardığı ‘Dinozor Peti’ kitaplarını Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül’e hediye Yetgin, desteklerinden dolayı Müdür Yılmaz ve Müdür Gül’e teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül ise; Yetgin’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 


YAZAR EMİNE YETGİN KİMDİR?
Alanya Konaklı’da 1991 yılında doğan Emine Yetgin, Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği ayrıca Maliye ve İş Sağlığı güvenliği mezunudur. Yazarlık alanında kendini çok yönlü olarak geliştiren Yetgin, şu anda Gazipaşa Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde konaklama ve seyahat hizmetleri alanında meslek eğitimcisi olarak görev yapmaktadır. İlk Kitabı olan ve kardeş sevgisi üzerine yazdığı ‘En İyi Arkadaşım Büyüyor’ kitabı ikinci baskıya girerken, “Dinozor Peti” kitabı da bu hafta çıkmıştır. Yetgin, hem okuldaki mesleğinde hem de yazarlık mesleğinde izler bırakmaya devam ediyor. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —