YENİ’YE GÜÇLÜ ADAY

Gazipaşa’da uzun yıllar komisyonculuk yapan, aynı zamanda uluslararası taşımacılık işiyle uğraşan Pilot Garaj Ekspertiz sahibi Serdal Akçıl, Yeni Mahalle’den muhtar adayı olduğunu açıkladı.

GÜNDEM 25.10.2023 12:45:00 0
YENİ’YE GÜÇLÜ ADAY

GAZİPAŞA’DA yerel seçimler yaklaşırken, muhtar adayları da belli olmaya başladı. 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler, Gazipaşa’nın 53 mahallesinde büyük bir heyecana sahne olacak. Mahallesine muhtar olmak isteyen isimler arasında kıyasıya rekabet yaşanacak. Seçim kazanı, merkez ve kırsal mahallelerde kaynamaya başlarken, Yeni Mahalle’ye güçlü bir isim aday oldu. Gazipaşa’da 20 yılı aşkın süredir komisyonculuk yapan, aynı zamanda uluslararası taşımacılık işiyle uğraşan Pilot Garaj Ekspertiz sahibi Serdal Akçıl, Yeni Mahalle’den muhtar adayı olduğunu resmen açıkladı. 

 

“AMACIM HİZMET”

Yeni Mahalle’ye yeni hizmetler kazandırmak istediğini dile getiren Muhtar Adayı Serdal Akçıl; doğup, büyüdüğü, yıllardır yaşadığı mahallesine muhtar olmak istiyor. Mahallesinde binlerce kişiyi ilgilendiren sorunların olduğunu vurgulayan Akçıl, “Yeni Mahalle’ye yeni hizmetler için Yeni Mahalle halkının destekleriyle göreve hazırım. Mahallem ve mahalle komşularım için hizmet etmek, benim büyük bir onur olacak. Doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim mahalleme hizmet etmek istiyorum. Yıllardır içinde yaşadığım mahallemin sorunlarını yakından biliyorum ve bu sorunları çözecek kapasite ve birikime sahip olduğuma inandığım için mahalle halkımdan destek bekliyorum” dedi. 

 

“SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI”

Seçim kapsamında saha çalışmalarına başlayan Yeni Mahalle Muhtar Adayı Serdal Akçıl, mahallede çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağını dile getirdi. Atalarından bu yana Yeni Mahalle’de ikamet ettiğini dile getiren Akçıl, Yeni Mahalle halkının teveccühü ve desteği ile seçimi kazanıp, mahallesine hizmet etmek istediğini vurguladı. Güçlü bir ekiple seçime hazırlanmayı amaçlayan Yeni Mahalle Muhtar Adayı Serdal Akçıl’ın, güçlü bir aza kadrosuyla seçime girmesi bekleniyor. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: GÜÇLÜ