YENİ SEZONA SIKI HAZIRLANIYORLAR

Gazipaşa Belediyespor bünyesinde 2022-2023 sezonunda Antalya Gelişim Ligi’ne katılan Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

SPOR 16.09.2022 14:21:00 0
YENİ SEZONA SIKI HAZIRLANIYORLAR

Yeni sezon fikstürünün açıklanmasının ardından çalışmalarına hız veren filenin yıldız adayları, Alanya’da hazırlık maçında karşılaştıkları Alanya Gençlik Spor Kız Voleybol takımını 3-0’lık skorla mağlup etti. Alanya Yedi Bilim Fen Lisesi Spor Salonu’nda yapılan maçta, rakibine set vermeyen temsilcimiz, yeni sezon öncesi taraftarlarına umut verdi.

“YENİ SEZONA SIKI BİR ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ”

Takımı yeni sezona hazırlayan Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı Antrenörü Ahmet Değirmenci, “Antalya Gelişim Ligi’nde mücadele edecek takımımız, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde başarılı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Haftada 4 gün çalışma gerçekleştirerek, yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Aynı ligde yer aldığımız Alanya Gençlik Spor Kız Voleybol takımı ile güzel bir hazırlık karşılaşmasına çıktık. Takımımız güzel bir oyunla, 3-0’lık bir skor alarak rakibini mağlup etti” dedi.

YENİ SEZON FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU

Temsilcimiz Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı’nın da yer aldığı Antalya Gelişim Ligi 2022-2023 sezonun fikstürü belli oldu. Fikstürle alakalı da bilgi veren Değirmenci, “Ligin ilk haftası 25 Eylül’de başlıyor. İlk hafta Manavgat 60. Yıl Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaşacağız. Ligin ikinci haftasında, kendi seyircimiz önünde Alanya Gençlik Spor Kız Voleybol takımı ile karşılaşacağız. Maçlarımızı Gazipaşa Kapalı Spor Salonu’nda oynayacağız. Maçlarımıza tüm Gazipaşalıları bekliyoruz” dedi.

“GAZİPAŞA’NIN, TAKIMINA SAHİP ÇIKMASI GEREKİYOR”

Gazipaşa’da ilk kez bir kız voleybol takımın lig müsabakalarına katıldığına dikkat çeken Değirmenci, “Bu ilk bizim için çok önemli. Özellikle Gazipaşa’nın, takımına sahip çıkması gerekiyor. İlçe halkının hem maddi hem de manevi desteğine ihtiyacımız var. Bugüne kadar bizlere destek olan ve takımımızın gelişmesi için elinden geleni yapan Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’a, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt’a, Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Selçuk Özdemir’e, Kulüp Başkanımız Fazıl Görgülü’ye, iş insanı Hasan Ediz Özgenç’e, Ziraat Mühendisi Ömer Yalçın’a ve yardımcı antrenörümüz Rauf Özdemir’e çok teşekkür ederim.


Anahtar Kelimeler: SEZONA HAZIRLANIYORLAR