YENİ SEZONA İDDİALI HAZIRLANIYORLAR

.

SPOR 21.08.2024 09:55:00 0
YENİ SEZONA İDDİALI HAZIRLANIYORLAR

1922 Gazipaşa Spor Kulübü Voleybol Okulu öğrencileri, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Takım Antrenörü Rauf Özdemir, öğrenci kayıtlarının devam ettiğini belirterek çocuklarını voleybola yönlendirmeleri için ailelere çağrıda bulundu.


İlçede gösterdiği faaliyetler ve başarılarına yenilerini ekleyerek yoluna devam eden 1922 Gazipaşa Spor Kulübü Voleybol Okulu öğrencileri, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Takım antrenörü Rauf Özdemir, öğrenci kayıtlarının devam ettiğinin altını çizerek, ailelere çocuklarının telefon, tablet, bilgisayar oyunları ve televizyon bağımlısı olmalarını önlemek ve sosyalleşerek hayatlarına yön vermeleri için çocuklarını voleybola yönlendirmeleri için çağrıda bulundu. Verdikleri eğitimler ve faydaları hakkında da konuşan Özdemir, öğrencilere lisanslı olarak voleybol liglerinde mücadele etme imkânı sunduklarını aktardı. 


“YENİ SEZONA BOMBA GİBİ BAŞLAYACAĞIZ”
Yeni sezona sıkı bir tempo ile hazırlandıklarını söyleyen Takım Antrenörü Rauf Özdemir; “1922 Gazipaşa Spor Kulübü Voleybol Okulu öğrencilerimizle yeni sezona sıkı bir tempo ile hazırlanıyoruz ve yeni sezona bomba gibi başlayacağız.  Kendilerini geliştirmek ve telefon tablet yerine voleybola bağlanmak isteyen öğrencilerimiz için kayıtlarımız devam ediyor. Ailelere de çocuklarını voleybola yönlendirmelerini öneriyoruz. Öğrencilerimiz sadece fiziki olarak değil beyin ve mental olarak da güçleniyorlar. Ayrıca öğrencilerimiz için en önemlisi; onlara Lisanslı olarak Voleybol liglerinde mücadele etme imkânı sunuyoruz. Kendilerini geliştirmek ve bu yolda ilerlemek isteyen öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: SEZONA İDDİALI HAZIRLANIYORLAR