YAZAR SİNAN YAĞMUR SEVENLERİYLE BULUŞTU

“GAZİPAŞA Kitap Günleri” kapsamında ilçeye gelen Eğitimci Yazar Sinan Yağmur, Kitap Fuarı’nda düzenlenen imza günün akşamında Gazipaşa halkına konferans verdi.

GÜNDEM 13.01.2024 13:21:00 0
YAZAR SİNAN YAĞMUR SEVENLERİYLE BULUŞTU

Zeliha Tuncer AİHL Proje Okulu Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Kitap Fuarı’na katılan Eğitimci Yazar Sinan Yağmur, okulda düzenlenen programa katılarak öğrenci ve öğretmenlerle zaman geçirdi.  Çeşitli gazete ve dergilerde yayımlanan yazılarıyla edebiyat ortamına adım atan Sinan Yağmur, tecrübelerini ve yazarlık hayatına dair merak edilenleri de öğrencilere aktardı.


DİNLEYENLERİN İLGİ ODAĞI OLDU 
Eğitimci Yazar Sinan Yağmur, geçtiğimiz akşam Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansta sevenleriyle buluştu. Romanlarının eğitici yönü, postmodern teknikler, romanların edebi değeri gibi konulara değinen Yağmur, eserlerini anlatarak salonda kendisini dinleyenleri yazarlık ve eğitim konusunda aydınlattı. Yağmur, yazdığı romanların birçoğu ilk romanları gibi Aşk’a Yolculuk, Aşkın Meali ve Hüzün Yanığı adlarıyla kaleme alınmış ve seri hâlinde yayımlanmış romanlar olduğundan bahsetti. Romanlarında ana tema din ve tasavvuf eksenli olmakla birlikte kurgu; Mevlânâ, Yunus Emre ve Veysel Karani gibi tarihî şahsiyetler üzerine olduğunu açıklayan Yağmur,   tasavvufî biyografi romanı şeklinde kaleme aldığı Aşkın Gözyaşları serisinin büyük ilgi gördüğünü söyledi. >Aysel YILDIZ