YAZ SPOR KURSLARINA YOĞUN İLGİ

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz spor kursları, öğrencilerin yoğun katılımı ile devam ediyor.

SPOR 17.08.2024 10:10:00 0
YAZ SPOR KURSLARINA YOĞUN İLGİ

GENÇLİK ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 1 Temmuz Pazartesi günü başlayan yaz spor kursları, başladığı günden bu yana öğrencilerin yoğun katılımı ile devam ediyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle tatile giren öğrenciler, yaz spor kurslarına giderek hem yaz tatilini verimli geçiriyor hem de kendilerini spor branşlarında geliştiriyor. Öğrenciler; yüzme, atletizm, basketbol, okçuluk, tenis, masa tenisi, badminton, voleybol, cimnastik, futsal, karate, akıl ve zeka oyunları ile bocce branşlarında ücretsiz spor yapma imkanı buluyor. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, öğrencilerin kendilerini geliştirebilmeleri için en uygun ve en iyi şartlarda öğrencilere sunulan kursların yaz boyunca devam edeceğini aktardı. 


“ÖĞRENCİLERİMİZ HAREKETLİ BİR YAZ GEÇİRİYOR”
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş; “Gençlik ve Spor Bakanlığı Yaz Spor Okulları kapsamında düzenlemiş olduğumuz yaz spor kurslarımız öğrencilerimizin yoğun katılımı ile devam ediyor. Öğrencilerimiz kendilerini geliştirme fırsatı buldukları kurslarımızda yeteneklerini keşfedip üzerine giderek güçlü yönlerini daha da güçlendiriyor. 1 Temmuz itibariyle başlayan kurslarımız, ilk günden bu yana oldukça ilgi gördü ve bu durumdan oldukça mutluyuz. Öğrencilerimiz hareketli bir yaz geçiriyor. Öğrencilerimizi açtığımız kurslara teşvik ederek onları destekleyen ailelerine de teşekkür ediyoruz. Yaz tatili verimli geçirerek yeni eğitim-öğretim yılına hazır girecek olan öğrencilerimiz bir adım önde olacaklardır. Kurslarımızın kapıları öğrencilerimize daima açıktır, katılmak isteyen öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: KURSLARINA YOĞUN