YAZ KUR'AN KURSLARI 1 TEMMUZ'DA BAŞLIYOR

GAZİPAŞA İlçe Müftüsü Fahri Başar, Yaz Kur’an Kurslarının 1 Temmuz’da başlayacağını dile getirip, eğitimlerin 16 Ağustos’a kadar devam edeceğini ifade etti.

GÜNDEM 25.06.2024 10:32:00 0
YAZ KUR

İlçe Müftüsü Fahri Başar, Gazipaşa’da her yıl yüzlerce çocuğun Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler öğrendiği Yaz Kur'an Kursları’nın 1 Temmuz’da başlayacağını duyurdu. Müftü Başar okulların tatil olması sebebiyle ilçe genelinde müftülüğe bağlı tüm cami ve Kur’an Kurslarında eğitim alınabileceğini vurgulayarak “İlçe Müftülüğümüz tarafından tüm hazırlıklar yapıldı, gerekli tedbirlerimiz alındı. Önümüzdeki hafta Pazartesiden itibaren kurslarımız açılacak. Camilerimizde ve Kur’an Kurslarımızda eğitimlerimiz sabah saat 9.00'da başlayıp,  öğle namazına kadar devam edecek. Kurslarımız 16 Ağustos’a kadar devam edecek.” dedi.


“DEĞERLER EĞİTİMİ FIRSATI SUNUYOR”
Kur’an Kurslarının çocuklara Kur’an-ı Kerim’i öğretme ve sevdirmenin yanında değerler eğitimi fırsatı da sunduğunun altını çizen Başar,  “Camilerimizde Kuran-ı Kerim eğitimi başta olmak üzere, Temel Dini Bilgiler, ibadet, ahlak, siyer ve Adab-ı Muaşeret dersleri verilecek. Bunlarla birlikte sosyal, kültürel ve sportif aktivitelere de yer verilecek. Camilerimiz çocuklarımızla yeniden şenleneceği yaz kurslarını bekliyor. 


KAYITLAR BAŞLADI!
Hasan Peker Kız Kur'an Kursunda kız öğrencilerimizin, Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunda erkek öğrencilerimizin yatılı olarak kalabileceği kurslar açılacak. Ayrıca Ahmet Tuncer Ortaokulu’nda Pazarcı Mahallesinde bulunan öğrencilerimiz için de Yaz Kuran Kursu açılacak. Tüm yavrularımızı Yaz Kur'an Kurslarımıza bekliyoruz. Kayıtlarımız başladı, kayıt için cami görevlilerimizden, Kuran Kursu öğreticilerimizden ve İlçe Müftülüğü’nden bilgi alabilirsiniz. Öğrencilerimizle güzel ve dolu dolu bir yaz dönemi geçirmeyi temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: ' KURSLARI TEMMUZ' BAŞLIYOR