YAZ DÖNEMİ KURSLARI BAŞLIYOR

GENÇLİK ve Spor İlçe Müdürlüğü, okulların kapanmasıyla birlikte çeşitli yaş gruplarına yönelik 14 farklı branşta ücretsiz yaz spor kursları düzenleyecek. Kurslar 20 Haziran’da başlıyor.

SPOR 31.05.2024 11:09:00 0
YAZ DÖNEMİ KURSLARI BAŞLIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığının GSB Spor Okulları projesi koordinesinde Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından çocukların ve gençlerin yaz tatilini spor yaparak geçirmeleri amacıyla bu yıl da yaz spor kursları düzenliyor.


14 FAKLI BRANŞTA ÜCRETSİZ KURS
Gazi Spor Salonu’nda yaz döneminde 14 farklı branşta ücretsiz spor eğitimi verilecek. Uzman antrenörlerin eşliğinde özellikle çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayan, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları kurslarıyla öğrenciler Yüzme, Atletizm, Basketbol, Okçuluk, Tenis, Masa Tenisi, Badminton, Voleybol, Jimnastik, Futsal, Karate, Akıl ve Zeka Oyunları ile Bocce branşlarında ücretsiz spor yapma imkanı bulacak. Bizzat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne yapılacak müracaatlardan sonra 20 Haziran’da dersler başlayacak. 


“BU YAZ ÇOK HAREKETLİ GEÇECEK”
Yaz dönemi kursları hakkında açıklama yapan Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş “GSB Spor Okulları ile sporun tabana yayılması, başarılı sporcuların kulüplere kazandırılması ve çocuklarımızın yazın sıkılmadan eğlenerek keyifli vakit geçirmeleri amacıyla uzman antrenörlerimiz aracılığıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çocuklarımızın aynı zamanda spor yaparak gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla 14 branşta ücretsiz kurslarımız Gazi Spor Salonu’nda başlıyor. Bu yaz yine programlarımız dolu dolu ve çok hareketli geçecek. Çocuklarımızın gelişimi ve geleceği için onları muhakkak spora yönlendirmeliyiz. Erken kayıtlarımız da başladı. Sizler de yerinizi almak ve çocuklarınızı kaydetmek istiyorsanız bilgi için Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bekliyoruz” diye konuştu. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: DÖNEMİ KURSLARI BAŞLIYOR