Tarih: 15.08.2022 14:04

YAYLALARDA AŞILAMA BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Koronavirüs (Kovid-19) vakalarının artış gösterdiği ülkemizde aşılamanın önemi bir kez daha ortaya çıktı. Gazipaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü mobil aşı ekipleri, kırsal mahallelerde ve yaylalarda yeniden aşı seferberliği başlattı. Yaz aylarını Gazipaşa’nın farklı yaylalarında geçiren ve hatırlatma dozu aşısı olmaya hak kazananlar ile sırası gelip de aşı olmayan vatandaşlara koronavirüs aşısı yapıldı. İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından Belbaşı, Gökkuzluk, Berem Çayıryakası, Yunt, Kaş ve Maha yaylalarında yapılan aşı çalışmalarına, yayla sakinleri yoğun katılım sağladı.

AŞI ÇALIŞMASI GAZİPAŞA’NIN TÜM YAYLALARINA YAYILACAK

Birçok yaylada başlatılan aşılama çalışmaları, Gazipaşa’nın tüm yaylalarına yayılacak. Aşı olmak isteyen vatandaşların ayağına kadar giden Gazipaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü mobil aşı ekipleri, aşının hayat kurtardığını belirterek, tüm vatandaşları aşı olmaya davet etti.

MÜDÜR ÇELİK’TEN AŞI DAVETİ

Hatırlatma dozu gelen Gazipaşa halkını aşı olmaya davet eden Gazipaşa İlçe Sağlık Müdürü Eşşe Çelik,  “Koronavirüs salgınından vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla, ilçemizde aşılama çalışmaları devam ediyor. Yaş grupları gelen vatandaşlarımız randevularını alarak Gazipaşa Devlet Hastanesi,  aile sağlık merkezlerimiz ve İlçe Sağlık Müdürlüğümüz aşı birimine gelerek aşılarını yaptırmalıdır. Yaş grupları gelen randevu alamayan vatandaşlarımız da İlçe Sağlık Müdürlüğümüz aşı birimine gelerek aşılarını olabilirler. Kollarımızı sıvadık, aşıyla Kovid-19’u bitirmeye kararlıyız. Bu kapsamda Gazipaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü mobil aşı ekiplerimiz yaylalarımızda vatandaşlarımıza aşı hizmeti vermeye devam ediyor” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —