YAYLALAR ELEKTRİĞE KAVUŞACAK

Karatepe Muhtarı Ali Koç, Karatepe yaylaları ile aynı bölgede bulunan Çalıpınar ve İnceğiz mahallelerinin yaylalarına elektrik hizmeti verileceğinin müjdesini verdi.

GÜNCEL 17.01.2023 10:05:00 0
YAYLALAR ELEKTRİĞE KAVUŞACAK

GAZİPAŞA’DA Karatepe, Çalıpınar ve İnceğiz mahalle muhtarlarının yaylalarına elektrik verilmesi için başlattığı mücadelede olumlu sonuç elde edildi. CK Enerji Akdeniz Elektrik ekipleri, mahalle muhtarlarının girişimiyle her üç mahallenin yaylalarına elektrik verilmesi için çalışmalarına start verdi. Ekipler tarafından Gazipaşa’ya getirilen elektrik direkleri, yaylalara götürüldü. Çalışmaların ise, nisan ayından itibaren başlatılacağı belirtildi. Konuya ilişkin bilgi veren Karatepe Muhtarı Ali Koç, üç yıldır Karatepe, Çalıpınar ve İnceğiz mahallelerinin yaylalarına elektrik hizmeti alabilmek için Çalıpınar Mahalle Muhtarı Barış Çelik, İnceğiz Mahalle Muhtarı Ramazan Yılmaz ile birlikte mücadele verdiklerini dile getirdi. Muhtar Koç, “Karatepe yaylaları, mahallem hudutları içinde yer alan İnceğiz ve Çalıpınar yaylaları adına, Ramazan Yılmaz ve Barış Çelik muhtarlarımızla beraber elektrik hizmeti mücadelemizi verdik ve sonunda kazandık. Yaylalarımıza elektrik verilmesi için ilk adım atıldı” ifadelerini kullandı.

“MAHALLEM VE ŞAHSIM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM”

Karatepe yaylasında başlatılan çalışmalardan mahalle halkı ve şahsı adına memnun olduğunu belirten Karatepe Mahalle Muhtarı Koç, “Bu süreçte yardımlarını eksik etmeyen; Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, değerli vekillerimiz Kemal Çelik ile Mustafa Köse’ye, AK Parti İlçe Başkanım Sayın Ali Doğan’a ve değerli CK Enerji Akdeniz Elektrik Müdürlerime mahallem ve şahsım adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu. 


Anahtar Kelimeler: YAYLALAR ELEKTRİĞE KAVUŞACAK