YAYLA YOLLARINDA ORTAK ÇALIŞMA

GAZİPAŞA ve Anamur’da birçok mahalle tarafından kullanılan Kaşpazarı Yaylası yolunda göç mevsimi öncesi bahar bakımı yapıldı.

GÜNDEM 22.04.2024 11:37:00 0
YAYLA YOLLARINDA ORTAK ÇALIŞMA

Gazipaşa’nın yayla yollarında Antalya Büyükşehir ve Mersin Büyükşehir belediyeleri ile Gazipaşa ve Anamur belediyesine bağlı ekipler tarafından ortak çalışma başlatıldı. Gazipaşa ve Anamur ilçelerinde birçok mahalle tarafından kullanılan Kaşpazarı yolunda yaylalara yapılacak göç öncesi bahar bakımı yapıldı. Gazipaşa Orman İşletme Müdürlüğü iş makinelerinin de destek verdiği çalışmalarda, kapalı olan yollar açıldı, bozuk olan yollar ise onarıldı. 


Göçük Mahallesi Muhtarı Yakup Erdoğan ve Gökçebelen Mahalle Muhtarı Erol Aksoy, bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Erdoğan ve Muhtar Aksoy, bölgede yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ettiler. 


Çalışmalar hakkında bilgi veren Muhtar Erdoğan, “Yaylaya gidecek olan vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için yayla yollarımızın bakım ve onarım çalışmalarına başladık. Bizim talebimizi geri çevirmeyen ve bölgede yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese şahsım ve mahallem adına teşekkür eder, saygılar sunuyorum” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: YAYLA YOLLARINDA ORTAK ÇALIŞMA