YAYLA YOLLARINDA ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Gazipaşa’nın yayla yollarında başlatılan çalışmalar devam ediyor.

GÜNDEM 1.06.2023 17:39:00 0
YAYLA YOLLARINDA ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR

 Belbaşı-Günnercik yaylaları arasında çalışmalarını sürdüren ekipler, kısa sürede yolu asfaltlamayı hedefliyor. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Gazipaşa’nın yayla yollarında asfalt seferberliği başlattı. İlçe halkının en çok kullandığı yollarda asfalt hazırlığına başlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Belbaşı-Günnercik yaylaları arasında kalan 16 kilometrelik yolda asfalt çalışması yapacak. Yolda asfalt çalışması öncesi çalışmalarını sürdüren ekipler, 16 kilometrelik yolu asfaltla buluşturacak. Ekipler, bu bölgede yapılan çalışmaların ardından Yeniköy-Kaş Yaylası arasındaki yolda asfalt çalışması gerçekleştirecek. Buradaki yola 14 kilometre asfalt dökmeyi hedefleyen ekipler, çalışmaların tamamlanmasıyla vatandaşlara güvenli ve konforlu yollarda ulaşım imkanı sunacak. 

TAN’DAN BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Bölgede devam eden çalışmaları yakından takip eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zafer Tan, “Belbaşı-Günnercik yaylaları arasında yapılacak 16 kilometrelik asfalt çalışmasına başlandı. Ekiplerimiz, burada çalışmaların tamamlanmasının ardından Karalar, Ilıca, Kızılgüney, Karatepe, Şahinler halkının kullandığı Yeniköy-Kaş Grup Yolu’nda asfalt dökecek. Bu yolda da 14 kilometrelik asfalt çalışması yapılacak. Çalışmaların yapılmasında emeği olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek,  Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanımıza ve sahada çalışan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi. >Geylani TOPALOĞLU


Anahtar Kelimeler: YAYLA YOLLARINDA ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR