YAYLA YOLLARI ULAŞIMA AÇILDI

YAYLA YOLLARI ULAŞIMA AÇILDI

.

GAZİPAŞA ve Anamur’da birçok mahalle tarafından kullanılan Kaşpazarı Yaylası yolunda göç mevsimi öncesi başlatılan bahar bakımı çalışması devam ediyor. Çalışmalarla birlikte Gazipaşa ve Anamur’a bağlı onlarca yayla yolu ulaşıma açıldı. 


Gazipaşa’nın ve Anamur’un yayla yollarında Antalya Büyükşehir ve Mersin Büyükşehir belediyeleri ile Gazipaşa ve Anamur belediyesine bağlı ekipler tarafından başlatılan ortak çalışmalar tamamlandı. 4 belediyeye ait ekipler tarafından yapılan çalışmalarda, Kaşpazarı Grup Yolunun bozuk bölümleri onarıldı. Karla kaplı yollar ise belediye ekiplerince yapılan kar temizleme çalışmalarının ardından açılarak, daha konforlu hale getirildi. Bir hafta süren çalışmaların sonucunda; Kaşpazarı merkez, Ortagöl, Beşkuyu, Gözlügöl, Elbalak, Yenice, Karain, Eşeri, Çellikalanı, Dikencik, Balca, Deliktaş ve Melleç yaylalarının yolları göç mevsimi öncesi ulaşıma açıldı. Ekiplerin, bu bölgede bulunan diğer yaylalarda çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.


“KAZASIZ BELASIZ YOLCULUKLAR DİLİYORUM”
Göçük Mahallesi Muhtarı Yakup Erdoğan, Gökçebelen Mahallesi Muhtarı Erol Aksoy, Anamurlu mahalle muhtarlarıyla birlikte yapılan çalışmaları yerinde takip etti. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Göçük Mahalle Muhtarı Erdoğan, “Yaylaya gidecek olan vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için yayla yollarında başlattığımız bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Balca yaylasından yaylaya gidecek vatandaşlarımıza selam olsun. An itibarı ile yollarımız ulaşıma açıktır. Kazasız belasız yolculuklar diliyorum” dedi. 


MUHTARLAR TEŞEKKÜR ETTİ
Muhtar Erdoğan, Muhtar Aksoy ve Anamurlu muhtarlar, Antalya Büyükşehir ve Mersin Büyükşehir belediyeleri ile Gazipaşa ve Anamur belediye başkanları ile belediye personellerine teşekkür etti. >Selçuk ÖZTÜRK



Anahtar Kelimeler: YAYLA YOLLARI ULAŞIMA AÇILDI