YAŞLILAR HER ŞEYİMİZ

YAŞLILAR HER ŞEYİMİZ

Gazipaşa Kaymakamlığı SYDV, Gazipaşa’da ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşları yalnız bırakmıyor. “Yalnız Değilsiniz Yanınızdayız” projesi ile yaşların yanında olduklarını belirten SYDV Müdürü Büyükakça, “Yaşlılar her şeyimiz” dedi.

Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), tarafından hayata geçirilen ve yaşlı vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için hazırlanan “Yalnız Değilsiniz Yanınızdayız” isimli proje, vakıf personeli tarafından titizlikle yürütülüyor. Gazipaşa’nın farklı mahallelerinde çalışmalarını yoğunluk veren ekipler, yaşlı vatandaşların yardımına koşuyor. Yaşlı vatandaşların evini temizleyen, bahçesini sulayan, odunlarını taşıyan, çamaşırlarını yıkayan ekipler, yaşlıların her an yanında oluyor.

 “VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yaşlı ve yalnız vatandaşları yalnız bırakmayacaklarını belirten Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Büyükakça, “Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca yürütülmekte olan 2022 Yılı Yalnız Değilsiniz Yanınızdayız isimli yaşlılara yönelik vefa projemizi titizlikle sürdürüyoruz. Projemizle, yaşlı ve yalnız vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Yaşlılar bizim her şeyimiz” dedi.



Anahtar Kelimeler: YAŞLILAR ŞEYİMİZ