YARI FİNAL MAÇI BU AKŞAM

TÜRK Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Alanya Temsilciliği'nin düzenlemiş olduğu TMMOB temsilcilikleri arası voleybol turnuvasının yarı final maçları Atatürk Spor Salonu’nda bu akşam saat 20.30’da oynanacak.

SPOR 6.06.2024 19:22:00 0
YARI FİNAL MAÇI BU AKŞAM

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Alanya Temsilciliği tarafından düzenlenen voleybol turnuvası devam ediyor. Alanya Belediyesi ve Alanya Belediye Spor Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlenen “2024 TMMOB Voleybol Turnuvası”nın yapılan grup müsabakalarının ardından bu akşam yarı final maçları oynanacak. Atatürk Spor Salonu’nda saat 20.30’da başlayacak yarı final maçının ilki; Fireball takımı ile Filenin Mühendisleri arasında, ikincisi ise 21.30’da Veteranlar ve Unique takımları arasında yapılacak. Turnuvanın üçüncülük maçı ise Cuma günü(yarın) saat 20.30’da, final maçı da 21.30’da oynanacak.

ÇEKİLİŞ İLE SÜRPRİZ HEDİYELER DAĞITILACAK 
Final maçı öncesi ise seyirciler arasında çekilişler yapılarak, çeşitli hediyeler dağıtılacak. Final mücadelesinin ardından kazanan takımlara kupa ve madalyaları düzenlenecek törenle takdim edilecek.>Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: FİNAL AKŞAM