YARDIM TIR'I DEPREM BÖLGESİNE ULAŞTI

GAZİPAŞA Kaymakamlığı koordinesinde, Çınar Derneği ve İHH Gazipaşa Temsilciliği desteği ile hazırlanan yardım TIR’ı, deprem bölgesine ulaştı.

GÜNDEM 2.01.2024 10:59:00 0
YARDIM TIR

6 Şubatta merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 Şiddetindeki depremlerin yaraları sarılmaya devam ediyor. 11 ildeki büyük yıkım ve hasara neden olan depremin ardından yardımlarını esirgemeyen ve farklı il-ilçelere TIR’ı gönderen Çınar Derneği ve İHH Gazipaşa Temsilciliği, 23. Yardım TIR’ını da deprem bölgesine gönderdi. Gazipaşa Kaymakamlığı koordinesinde, Çınar Derneği ve İHH Gazipaşa Temsilciliği ile hayırsever vatandaşlar tarafından hazırlanan yardım TIR’ı, İlçe Müftüsü Fahri Başar tarafından edilen dua ile deprem bölgesine uğurlanmıştı. İçinde insani yardım malzemelerinin bulunduğu TIR, geçtiğimiz gün deprem bölgesine ulaştı. 


“YARDIMDA BULUNANLARA TEŞEKKÜR EDERİZ”
Çınar Derneği Başkanı Yunus Koç; “Hayırsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla yardım tırımızı deprem bölgesine yolladık, emeği ve yardımı geçenlere minnetle teşekkür ediyoruz, deprem bölgesini unutmadık, unutmayacağız. 510 çuval kömür, 17 çuval un, 100 kasa sebze - meyve 185 koli - 2 palet su, 1 adet çamaşır makinesi, 1 adet kurutma makinesi, 2 adet fırın, 25 adet çekyat - koltuk – yatak, 80 koli -çuval kıyafet, 750 adet terlik- ayakkabı, 10 koli temizlik malzemesi, 5 koli gıda malzemesi, 80 parça mutfak, ev malzemesini yardım bölgesine ulaştırdık. Yardımda bulunanlara tekrardan teşekkür ederiz” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: YARDIM ' DEPREM BÖLGESİNE ULAŞTI