YARAYI BELEDİYE SARACAK

Gazipaşa Belediyesi, mutfak tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında tamamen kullanılmaz hale gelen Yıldız Ailesi’nin evini baştan inşa edecek.

GÜNDEM 3.11.2022 13:19:00 0
YARAYI BELEDİYE SARACAK

Üçkonak Mahallesi Yivil Mevkiinde ikamet eden Mehmet Yıldız’ın evinde, geçtiğimiz pazartesi günü tüp patlaması sonucu yangın çıkmıştı. 1 çocuklu ailenin evi kullanılamayacak derecede hasar gördü. Kısa sürede bölgeye giden ve tespit yapan Gazipaşa Belediyesi ekipleri, Yıldız Ailesi’nin yaralarını saracak ve evlerini yeniden sıcak yuvaya dönüştürecek.

EV KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın talimatı üzerine hızla harekete geçen belediye ekipleri, yangında tamamen kullanılamaz hale gelen Yıldız çiftinin evinde yıkım çalışması başlattı. Dün itibariyle yıkılan evde belediye ekiplerince yapım çalışmalarına başlandı. Tamamı Gazipaşa Belediyesi tarafından yapılacak ev, kısa sürede tamamlanarak ailenin kullanımına sunulacak.

AİLENİN İHTİYAÇLARI KARŞILANDI

Yangında zarar gören evlerinin olduğu bölgeden ayrılmak istemeyen aileye, belediye ekipleri tarafından geçici çadır kuruldu. Yangında zarar gören hayvanların tedavileri Belediye Veteriner Hekimi tarafından hemen yapıldı. Ailenin temel ihtiyaçları, belediye ekipleri ve yardımseverler tarafından karşılandı.

“VATANDAŞLARIMIZI AÇIKTA BIRAKMAYACAĞIZ”

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Üçkonak Mahallesi, Yivil mevkiinde mutfak tüpünün patlaması sonucu evi yanan Mehmet Yıldız ve ailesini yangının çıktığı gün ziyaret etti. Gazipaşa Belediyesi’nin ailenin yanında olacağını belirten Başkan Yılmaz, “Üçkonak Mahallemizde talihsiz bir şekilde çıkan yangın sonucu evlerinde maddi hasar oluşan Yıldız Ailemize geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Ailemizin yaralarını sarmak için tespitlerimizi yaptık. Gazipaşa Belediyesi olarak ailemizin zarar gören evi ve yaralanan hayvanları için elimizden gelen desteği sağlayacağız. Vatandaşlarımızı asla açıkta bırakmayacağız. Bir daha böyle acılar yaşanmaması diliyorum. İyi günde kötü günde her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler: YARAYI BELEDİYE SARACAK