Tarih: 06.12.2022 15:09

YAPTIĞI ÜRÜNLERLE ARYA’YA UMUT OLACAK

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA’DA, hobi amaçlı ahşap oyma ve yontma tekniklerini kullanarak ağaç dallarından hediyelik eşya ve dekoratif ürünler hazırlayan Volkan Aksoy, el emeği göz nuru ürünlerinden bir tanesini Arya bebeğin bağış kampanyasına destek olmak amacıyla satışa çıkardı.

Gazipaşa’da, Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün 10 aylık bebekleri SMA Tip 1 hastası Arya bebeğin bağış kampanyası devam ediyor. Arya’nın yurt dışında tedavi olabilmesi için elinden geleni yapma gayreti içine giren Gazipaşa halkı, hem Arya’nın bağış kampanyalarına destek olurken, hem de yeni kampanyalarla Arya’ya umut oluyor. Hobi amaçlı ahşap sanatıyla ilgilenen Gazipaşalı Volkan Aksoy da Arya bebek için elini taşın altına koyan bireylerden biri…  El emeği göz nuru dekoratif ürünlerinden bir tanesini Arya bebeğin bağış kampanyasına destek olmak amacıyla satışa çıkaran Aksoy, örnek davranışıyla takdir topladı.

2020 yılından bu yana hobi amaçlı ahşap oyma ve yontma tekniklerini kullanarak ağaç dallarından hediyelik eşya ve dekoratif ürünler yaptığını dile getiren Volkan Aksoy, Arya bebeğe destek olmak için el yapımı ahşap bir lambaderi 2 bin TL fiyatla satışa çıkardığını belirtti. Lambaderi almak isteyen hayırseverlerin hem dekoratif bir ürün alacaklarını hem de Arya bebeğe umut olacaklarını söyleyen Aksoy, “Satıştan elde edilecek gelirin tamamını Arya bebeğe bağışlayacağım. Lambaderi alan vatandaşımız,  ücreti direkt olarak Arya bebeğin ailesine veya Arya bebeğin hesabına da aktarabilir. Ücret ödemesi yapıldıktan sonra lambader sahibine teslim edilecektir” dedi.

Her çocuğun yaşama hakkı olduğuna dikkat çeken Aksoy, Arya bebeğin bağış kampanyasının desteklenmesi gerektiğine vurgu yaparak, hayırseverlere destek çağrısında bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —