YAMAN’DAN FESTİVALE DAVET

KARALAR Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yaman, Karalar’da ilki düzenlenecek olan ‘Boynuz Festivali’ne tüm ilçe halkını davet etti.

GÜNDEM 14.09.2023 17:04:00 0
YAMAN’DAN FESTİVALE DAVET

Karalar Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği tarafından ilki düzenlenecek olan “1. Karalar Boynuz Festivali”ne geri sayım başladı. 23-24 Eylül tarihlerinde Karalar Mahallesi’nde düzenlenecek festivalde bölge için önemli bir gelir kapısı olan keçiboynuzundan yapılan ürünlerin tanıtımı yapılacak. Cumartesi sabah kapılarını açacak olan festivalin ilk gününde stantlar kurulacak ve gün boyu çeşitli etkinlikler yer alacak. 

 

3 SANATÇI SAHNE ALACAK

Akşam saat 20.30’da Ankaralı Serpil lakaplı sanatçı Serpil Yeni, sahne alarak, şarkılarını ve türkülerini Gazipaşalılar için seslendirecek. Festivalin ikinci gününde ise pazar günü çeşitli yarışmalar ve gösteriler yapılacak. Saat 13.30’da Sevda Kuzu sahne alacak ve gün boyu yerel sanatçılar da müzik ziyafeti sunacak. Akşam saat 20.00’de sevilen sanatçı Ramazan Çelik’in sahne alacağı festivalde Gazipaşalılar müziğe doyacak.

 

“FESTİVAL PROGRAMIMIZ DOLU DULU”

Karalar Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yaman, festival programıyla ilgili “2 gün sürecek olan 1’inci Karalar Boynuz Festivali’ni 23-24 Eylül tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Festival programımız dolu dolu olacak. Festival boyunca 3 sanatçı sahne alacak. Stantlarımız yer alacak çeşitli yarışmalar ve gösterilerimiz olacak. Festivale tüm halkımızı davet ediyor, o gün birlikte olma isteğimizi halkımızla paylaşıyoruz” şeklinde konuştu. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: YAMAN’ FESTİVALE DAVET