YAMAN, GÖÇÜK’E ADAY

Gazipaşa ve Göçük Mahallesi’nin tanınmış simalarından Aziz Yaman, Göçük Mahallesi’ne muhtar adayı oldu. Yaman, “Boş vaatlerle değil, icraatla geleceğim” dedi.

GÜNDEM 21.12.2023 08:04:00 0
YAMAN, GÖÇÜK’E ADAY

GAZİPAŞA’DA yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, muhtar adayları da belli olmaya devam ediyor.  Göçük Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıklayan Aziz Yaman, gazetemize açıklamalarda bulundu. Göçük Mahallesi’nde mevcut dönemde azalık yapan Aziz Yaman, azalık görevinde mahallenin sorunlarına oldukça vakıf olduğunu dile getirdi. Mahallesi için yapılacak en iyi projeleri kafasında çizdiğini söyleyen Yaman, boş vaat vermek yerine icraat yaparak kendisini göstereceğini ifade etti.
 

“BOŞ VAAT DEĞİL, İCRAATLA GELECEĞİM”
Mahallesine en iyi şekilde hizmet etmek için muhtar adayı olduğunu söyleyen Göçük Mahallesi Muhtar Adayı Aziz Yaman; “Yıllarca yaptığım azalık görevimde görmüş olduğum üzere mahallemizin ciddi eksiklikleri var. Buna bağlı olarak yerine getirilmesi gereken projeler var. Yakından takip ettiğim sorunlara çözüm getirmek ve mahallem için en iyi çalışmaları yaparak, huzur ortamı sağlamak üzere yola çıktım. Mahallelimin derdi benim de derdimdir. Boş vaat değil, icraatla geleceğim. Mahalle; ancak iyi yönetilip istekler yerine getirilince huzurlu olur. “Huzur ortamı istiyoruz” diyorsanız ben buradayım. Kişi ayırt etmeksizin dertlere deva olmak için çalışacağım. Beni destekleyen ve arkamda duran dostlarıma teşekkür ederim” dedi. >Aysel YILDIZ
 


Anahtar Kelimeler: YAMAN GÖÇÜK’