YAKACIK'A YEŞİL BAYRAK ZİYARETİ

YAKACIK

TÜRÇEV Antalya İl Koordinatörü Ömer Keskin ile TÜRÇEV Antalya İli Sekreteri ve Program Asistanı Melike Bilgin, Yeşil Bayrak başvurusu yapan Yakacık Mehmet Oğuz Galadran İlkokulu’nu ziyaret ederek, değerlendirmelerde bulundu.

Gazipaşa okullarında yürütülen faaliyetler ve eğitim çalışmalarına gün geçtikçe yenileri ekleniyor. Buna bir örnek de Yakacık Mehmet Oğuz Galadran İlkokulu. Bir farkındalığa ve duyarlılığa imza atan okul, EKO Okul Projesi kapsamında Yeşil Bayrak Başvurusu yaptı. TÜRÇEV Antalya İl Koordinatörü Ömer Keskin ve TÜRÇEV Antalya İli Sekreteri/ Program Asistanı Melike Bilgin ise başvuru kapsamında değerlendirmelerde bulunmak amacıyla okulu ziyaret etti. 


TÜRÇEV Antalya İl Koordinatörü Ömer Keskin, Yeşil Bayrak başvurusunun; Eko-Okullar Programı okul öncesi ile ilk ve ortaokullarda çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek amacıyla yapılan bir başvuru olduğunu öğrencilere aktararak konu hakkında bilgilendirme yaptı. TÜRÇEV Antalya İli Sekreteri/ Program Asistanı Melike Bilgin ile birlikte okulda ve çevresinde değerlendirmelerde bulunarak Yeşil Bayrak başvuru çerçevesinde kanaatlerde bulundular. Ziyaretin sonunda ise Keskin ile Bilgin, okul idarecilerine ve öğretmenlerine çalışmalarında başarılar ve öğrencilere de eğitimlerinde başarılar dileyerek ziyaretlerini sonlandırdı. >Aysel YILDIZ



Anahtar Kelimeler: YAKACIK' YEŞİL BAYRAK ZİYARETİ