YAKACIK MAHALLESİ ZİYARET EDİLDİ

KAYMAKAM Orhan Altun, mahalle ziyaretleri kapsamında Yakacık Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşup, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

GÜNDEM 6.06.2024 11:26:00 0
YAKACIK MAHALLESİ ZİYARET EDİLDİ

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, mahalle ziyaretleri kapsamında kırsal mahallelerde vatandaşlarla buluşmaya ve yapılan çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Yakacık Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Altun’a Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Ali Rıza Büyükakça, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, AEDAŞ Gazipaşa İşletme Şefi Hüseyin Oğuz, Yakacık Mahallesi Muhtarı Mustafa Yüksel, Orman İşletme Müdürlüğü ve SYDV personelleri de eşlik etti.
 

ŞEHİT MESUT YILMAZ’IN AİLESİ İLE GÖRÜŞÜLDÜ
Yakacık’ta samimi bir ortamda vatandaşların sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri sunan Kaymakam Altun, mahallenin ihtiyaçlarına yönelik çalışmaları da değerlendirdi. 2008 yılında Şırnak’ın Küpeli Dağı’nda teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Er Mesut Yılmaz’ın kabrini de ziyaret eden Altun, ardından şehidin ailesi ile görüşüp talep ve önerilerini dinledi. 


Ziyaret esnasında yaptığı açıklamada Altun “Bizler şehitlerimizden bizlere miras kalan bu cennet vatanı ne pahasına olursa olsun savunmaya devam edeceğiz. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Sizlerin kahramanlıkları bu toprakları bizlere vatan yaptı. Devraldığımız şanlı mirası daha bir azametle gelecek kuşaklara devredeceğiz. Bizler de kamu yöneticileri olarak şehitlerimizin manevî mirasına ve onların bize emaneti olan şehit yakınlarımıza; gazilerimiz ile gazi yakınlarımıza her zaman devletimizin tüm imkânlarını seferber ettik, etmeye de devam edeceğiz.” dedi.
 

YAKACIK MEHMET OĞUZ GALADRAN İLKOKULU İNCELENDİ
Ardından Gazipaşa Yakacık Mehmet Oğuz Galadran İlkokulu’nu ziyaret eden Altun, eğitim gören öğrencilerle bir araya gelip onlara kitap hediye etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Altun, okul müdürü ve öğretmenlerden yapılan eğitim öğretim çalışmaları hakkında da bilgiler aldı.


“BÖLGENİN YAŞAM STANDATLARINI YÜKSELTMEK İÇİN BURADAYIZ”
Ziyaretlere ilişkin açıklama yapan Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, kırsal mahallelerin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve bölgedeki yaşam standartlarının yükseltilmesi açısından yaptığı ziyaretlerin büyük önem taşıdığını ve çözüm odaklı çalışmalarını her hafta faklı mahallelerde sürdüreceklerini kaydetti. >Vildan RENDE 


Anahtar Kelimeler: YAKACIK MAHALLESİ ZİYARET EDİLDİ