YAĞ FABRİKALARI TAM KAPASİTE ÇALIŞIYOR

Gazipaşa’da zeytinde hasat döneminin başlamasıyla birlikte, ilçemizde faaliyet gösteren zeytinyağı fabrikaları 24 saat tam kapasite çalışarak zeytinleri yağa dönüştürüyor.

GÜNDEM 16.11.2022 13:58:00 0
YAĞ FABRİKALARI TAM KAPASİTE ÇALIŞIYOR

Fabrikalarda yaşanan yoğunlukla birlikte vatandaşlar tarafından fabrikadan alınmayan yağlar ise işlerin yavaşlamasına neden oluyor.

Gazipaşa’da zeytin hasadı sürerken, ilçemizdeki zeytinyağı fabrikaları tam kapasite ile çalışıyor. Üreticiler tarafından toplanan zeytinler, zeytin üreticilerine 7/24 hizmet vererek, bu fabrikalarda yağa dönüştürülüyor. İlçemizin farklı mahallelerinde bulunan ve vatandaşlara hizmet veren fabrikalarda sıkımı yapılan yağların fabrikadan alınması, yoğunluğa neden oluyor. Bu fabrikalardan biri de Beyobası Mahallesi, faaliyet gösteren Bıçkıcı Zeytinyağı Fabrikası. Gazipaşa Sanayi Sitesi’nde bulunan ve üreticilere hizmet veren fabrikanın sahibi Mustafa Türker, fabrikasını tercih eden müşterilerine teşekkür ederek, bir uyarıda bulundu.

SIKIMI YAPILAN YAĞLARINIZI ÇOK BEKLETMEYİN

Fabrikalarda yaşanan yoğunlukla birlikte vatandaşlar tarafından fabrikadan alınmayan yağların fabrika içinde sıkışmaya neden olduğunu dile getiren Türker, “Gazipaşa’da zeytinin hasat mevsimi devam ediyor. Fabrikamız, bu süreçte üreticilerimizin hizmetinde. Hasat döneminde Bıçkıcı Zeytinyağı Fabrikası olarak üreticilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştık. Bizlere bu teveccühü gösteren tüm üreticilerimize teşekkür ediyorum. Üreticilerimizden bir ricam olacak. Fabrikamıza zeytin teslim edip sıkım yaptıran üreticilerimizin fabrikadaki yağlarını almalarını istiyorum. Aksi durumda fabrikamızda yoğunluk oluşuyor. Üreticilerimizin bu hususa dikkat etmelerini istiyor, tekrar tüm müşterilerimize teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler: FABRİKALARI KAPASİTE ÇALIŞIYOR