VOLEYBOL OKULU ÖĞRENCİ KAYITLARI SÜRÜYOR

1922 GAZİPAŞA Spor Kulübü Voleybol Okulu öğrenci kayıtları devam ediyor. Takım antrenörü Rauf Özdemir, “Çocuklarınızı telefon, tablet, bilgisayar oyunları ve televizyon esaretinden kurtarmak istiyorsanız; voleybola gönderin” dedi.

SPOR 5.06.2024 10:50:00 0
VOLEYBOL OKULU ÖĞRENCİ KAYITLARI SÜRÜYOR

Aldıkları başarılar ile ilçede adını duyuran ve çalışmalarına devam eden 1922 Gazipaşa Spor Kulübü Voleybol Okulu için öğrenci kayıtları devam ediyor. Takım Antrenörü Rauf Özdemir, kayırların yıl boyunca devam ettiğini belirterek ailelerin çocuklarını telefon, tablet, bilgisayar oyunları ve televizyon esaretinden kurtarmaları için voleybola yönlendirmeleri için çağrıda bulundu. 


“AİLELER ÇOCUKLARINI VOLEYBOLA YÖNLENDİRSİNLER”
Takımın çalışmaları hakkında bilgi veren Takım Antrenörü Rauf Özdemir; “1922 Gazipaşa Spor Kulübü Voleybol Okulu’muz için kayırlarımız devam ediyor. Voleybolu hayatının bir parçası yaparak kendisini geliştirmek isteyen öğrencilerimizin başvurularını bekliyoruz. Öğrencilerimizi yaş ve teknik hazır oluşluluğuna göre sınıflara ayırıyoruz. Teknik ve mental olarak oynamaya hazır hale gelen öğrencilerimizi maç gruplarına alıyor ve voleybol ligi için çalışmalara başlıyoruz. Ailelerimiz de çocuklarını telefon, tablet, bilgisayar oyunları ve televizyon esaretinden kurtarmak istiyorlarsa onları voleybola yönlendirsinler.


“LİSANSLI OLARAK VOLEYBOL LİGLERİNDE MÜCADELE ETME İMKÂNI SUNUYORUZ”
Kayıt yaptıran öğrencilerimiz için çalışmalarımız ise şu şekilde; “Uzman antrenörler eşliğinde öğrencilerimizi eğitiyoruz. Her yaşa özel antrenman gruplarımız mevcuttur. Eğlenceli antrenman programımız ile voleybol sporunu sevdirerek öğretiyoruz. Verdiğimiz eğitimlerle öğrencilerimizde; Beceri gelişimi, özgüven sağlayarak kendilerini doğru edebilmeleri, sosyalleşmelerini sağlayarak grup içinde görev alma ve sorumluluk bilincinin gelişmesini ve Lisanslı olarak Voleybol liglerinde mücadele etme imkânı sunuyoruz” şeklinde konuştu. >Aysel YILDIZ