VETERİNERLER SANDIĞA GİTTİ

Antalya’da Veteriner Hekimler Odası Olağan Genel Kurulu ve Organ seçimleri tamamlandı.  Murat Karabayoglu’nun yeniden seçildiği kongrenin divan başkanlığını Gazipaşalı Veteriner Hekimi Ali Tarık Tepe yaptı.

GÜNCEL 4.10.2022 11:05:00 0
VETERİNERLER SANDIĞA GİTTİ

Antalya'da Veteriner Hekimler Odası Olağan Genel Kurulu ve Organ seçimleri tamamlandı. İki listenin yarıştığı seçimlerde mevcut başkan Murat Karabayoğlu'nun liderliğini yaptığı liste, yönetim kurulu ve tüm organları kazandı. Meslek sorunları, oda faaliyetleri ile ülke hayvancılığının konuşulduğu Olağan Genel Kurulu, odanın toplantı salonunda 1 Ekim Cumartesi günü yapıldı. Kongrenin divan başkanlığını ise Gazipaşalı Veteriner Hekimi Ali Tarık Tepe yaptı.

Genel kurul sonrasında 2022-2024 dönemi için odayı yönetmeye aday iki listenin yarıştığı seçimleri mevcut başkan Murat Karabayoğlu’nun liderliğini yaptığı liste, yönetim kurulu ve tüm organları kazandı. Seçim sonrası konuşan Murat Karabayoğlu, seçimlere meslektaşları tarafından oldukça yoğun katılım sağlanmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, oda çalışmalarını bir adım daha öteye taşımak için kendilerine tekrardan verilen bu görevi layıkıyla yerine getireceklerini ifade etti.

 

 


Anahtar Kelimeler: VETERİNERLER SANDIĞA GİTTİ