VEKİL GİBİ KARŞILANDI

14 Mayıs seçimleri için çalışmalarını sürdüren CHP Antalya Milletvekili Adayı Murat Özçelik, memleketi Gazipaşa’da vekil gibi karşılandı. İlçede birçok noktaya ziyaret gerçekleştiren Özçelik, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

SİYASET 17.04.2023 13:19:00 0
VEKİL GİBİ KARŞILANDI

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Adayı Diş Hekimi Murat Özçelik, 14 Mayıs seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. CHP’nin Antalya’daki vekil listesinde 7’nci sırada yer alan Özçelik, Gazipaşa’da vatandaşlarla buluştu. Özçelik ilk olarak CHP ilçe Teşkilatı’nda partililerle bir araya geldi. Burada coşkulu bir kalabalıkla karşılanan Milletvekili Adayı Özçelik, partililere seslendi. “Birleşe birleşe hep beraber kazanacağız. 14 Mayıs akşamı baharı getireceğiz” diyen Murat Özçelik, açıklamasına şöyle devam etti: “Buranın öz evladıyım. İçinizden geldim, tabandan yetiştim. Gençlik Kolları Başkanlığından Alanya, Gazipaşa ve ilde yöneticilikler yaptım. 2015’te yine karşınızdaydım milletvekili aday adayı olarak. Yine bağrınıza bastınız. Ama maalesef üye yapımızın az olması ve bu gibi nedenlerle listeye girememiştik. Yine 2019’da yerel seçimlerde de karşınıza çıkmıştık aday adayı olarak. Çok az bir farkla kaybettik ama yılmadık Mehmet Ali Başkanımızı belediye başkanı yaptık. Gazipaşa’ya hep beraber bahar getirdik. Bir buçuk ay boyunca işimize gitmedik, köy köy dolaştık, herkesin elini sıktık. İnşallah 15 Mayıs’ta baharı bir daha getireceğiz. Gazipaşa’da baharı öyle bir getireceğiz ki tüm Türkiye’ye yayacağız. Bu da sizin sayenizde olacak.”

ALTILI İTTİFAKIN TEK ADAYI BENİM

Gazipaşa’da 40 bine yakın seçmen olduğunu dile getiren Özçelik, “Bütün parti üyelerine şunu diyorum, bu partinin öz gücünü oluşturduğunuzu biliyorum, özgücü üyeler oluşturur. Üyeler olmazsa biz hiçbir şey yapamayız. O yüzden sizin hepiniz mahallelerinizde, köylerinizde esnafıyla, insanıyla biraz da bölge milliyetçiliği yapmamız gerekiyor. Bölgemizden çıkan bir adayımızı meclise taşımak için hepinize görev düşüyor. Ben sizlerin emrindeyim zaten. Alanya’da da bunu söyledim, Gündoğmuş’ta da burada da. Bölge milliyetçiliği yapıp seçilebilecek sırada altılı ittifakın tek adayı benim. Hatta şunu da iddia ettim. Hem Milliyetçi Hareket Partisi’nden hem de Adalet ve Kalkınma Partisi’nden de seçilebilecek kimse yok. Sayın bakanı ayrı tutuyorum devlet adamı siyaset üssü birisi. Biraz önce İyi Parti’de de bunu söyledim, hepinize görev düşüyor. Biz inşallah 14 Mayıs gecesinde Genel Başkanımızı cumhurbaşkanı yapacağız. Saraya değil Çankaya’ya oturtturacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün oturduğu koltuğa oturtturacağız ve çok güçlü bir şekilde parlamentoyu da onun yanında ona destek olmak için seçeceğiz. O yüzden iktidarın bölgede tek milletvekili kardeşiniz olacak.” İfadelerini kullandı.

“GAZİPAŞALI KARDEŞİNİZİ MECLİSE TAŞIYIN”

Özçelik, sözlerine şöyle devam etti: “Biz de bütün siyasi görüşü,  rengi ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızın emrinde olacağız. Gazipaşa’nın sorunlarını biliyoruz, Alanya’nın sorunlarını biliyoruz, Gündoğmuş’un sorunlarını biliyoruz. Zaten Alanya’da 40 binin üzerinde Gazipaşalı seçmen var, 20 binin üzerinde Gündoğmuşlu seçmen var. Etle tırnak gibi bu üç ilçe Alanya’da. Hep beraberiz, ben bütün söylemlerimi herkesi kucaklayan, herkesin oyuna talip olan ve her türlü sorunun takipçisi olan ve mutlaka çözüm noktasında elinden geleni yapacağını söyleyen bir kardeşiniz olarak ben hepinizin üzerine düşen görevleri bildiğinizi biliyorum. Biz sahada olacağız, sizlerle beraber olacağız. Tek isteğim hiç kimseyle polemiğe girmeden, hiç kimseyle tartışmadan Gazipaşalı kardeşinizi meclise taşımak için oylarınız gerekiyor, tabii ki genel başkanımızı da cumhurbaşkanı yapmak gerekiyor. Ben sizlere inanıyorum ve güveniyorum. İnşallah birleşerek hep beraber kazanacağız 14 Mayıs gecesi baharı getireceğiz.”

HALKLA BULUŞTU

CHP Antalya Milletvekili Adayı Murat Özçelik, ardından diğer partilere de ziyaret gerçekleştirdi. Sonrasında esnaf ziyaretleri yapan Özçelik ve beraberindekiler, pazaryerine de giderek esnafların sorunlarını dinledi. Gittiği her yerde büyük bir teveccühle karşılanan Özçelik ve ekibi, Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Özçelik, son olarak Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi’nde sahnelenen tiyatro oyununu vatandaşlarla birlikte izledi. >Vildan RENDE

 


Anahtar Kelimeler: VEKİL KARŞILANDI