VEFA'NIN FAALİYETLERİ SÜRÜYOR

SOSYAL Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde görev alan Vefa Sosyal Destek Grubu ilçede son bir haftada 104 hane ziyareti ile 145 faaliyet gerçekleştirdi.

GÜNDEM 25.12.2023 09:48:00 0
VEFA

Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde görev alan Vefa Sosyal Destek Grubu, Gazipaşa’da 46 mahallede çalışmalarını sürdürüyor.  Ekipler, 18-22 Aralık tarihleri arasında Beyobası, Aydıncık, Çalıpınar, Koru, Esentepe, İstiklal, Göçük, Gökçebelen, Zeytinada, Ekmel, Esenpınar, Akoluk, Doğanca, Gökçesaray,Karatepe, Şahinler, Sugözü, Küçüklü, Çile, Üçkonak, Yenigüney, Çimenbağ, Karaçukur, Bakılar, Korubaşı, Hasdere, Macar ve Gazi mahallelerine giderek 104 hane ziyareti ile toplam 145 faaliyet gerçekleştirdi.


KİŞİSEL BAKIMLAR VE HANE TEMİZLİĞİ YAPILDI
Konuyla ilgili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yapılan açıklamada faaliyetle ilgili “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca tespit edilmiş, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın hane temizliği ve kişisel bakımlarına ilişkin temel ve zaruri ihtiyaçları karşılanmıştır. Yapılan ziyaretlerde vatandaşlarımızın gönülleri alınıp, istek ve talepleri dinlenmiş hoş sohbet edilmiştir. Yatağa bağlı yaşlı ve engelli vatandaşların ihtiyaçları giderilip, hoş sohbet ile gönülleri alınmıştır. Yaşlı, engelli, kronik hasta, yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandaşların kişisel bakımları yapılmış, yemekleri yapılmış, haneleri temizlenmiş, kilimleri çırpılmış, bahçeleri temizlenmiş, meyveleri toplanmış, camları silinmiş, çamaşırları yıkanıp serilmiş, bulaşıkları yıkanmıştır.” ifadelerine yer verildi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: ' FAALİYETLERİ SÜRÜYOR