VEFA'DAN BU HAFTA 132 FAALİYET

SOSYAL Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde görev alan Vefa Sosyal Destek Grubu, 1-5 Temmuz tarihleri arasında 82 hane ziyareti ile 132 faaliyet gerçekleştirdi.

GÜNDEM 8.07.2024 10:16:00 0
VEFA

Gazipaşa Kaymakamlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu Gazipaşa’da son 1 haftada 82 hanede toplam 132 faaliyet gerçekleştirdi. İlçenin 46 mahallesinde çalışmalarını sürdüren Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, 1-5 Temmuz tarihleri arasında İstiklal, Üçkonak, Çimenbağ, Yenigüney, Gürçam, Çile, Aydın, Gazi, Yenimahalle, Sugözü, Karatepe, Küçüklü, Şahinler, Pazarcı, Zeytinada, Çobanlar, Ekmel ve Çalıpınar mahallelerinde faaliyetlerini sürdürdü.


“TEMEL VE ZARURİ İHTİYAÇLAR KARŞILANDI”
Haftalık yapılan program hakkında bilgi veren Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Ali Rıza Büyükakça “Vakfımızca tespit edilmiş, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın ev temizliği ve kişisel bakımlarına ilişkin temel ve zaruri ihtiyaçları karşılanmıştır. Yapılan ziyaretlerde yaşlı vatandaşlarımızın gönülleri alınıp, hoş sohbet edilip, istek ve talepleri dinlenmiştir. Program dahilinde yaşlı, engelli, kronik hasta, yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelerin çamaşırları yıkanmış, camları silinmiş, yemekleri yapılmış, bulaşıkları ve halıları yıkanmış, yufka ekmekleri yapılmış, bahçe otları temizlenip ekilmiş, yaşlı ve engelli vatandaşların öz bakımları yapılmıştır.
 

“HER DAİM İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDAYIZ”
Tecrübeleri, bilgelikleri ve varlıklarıyla toplumumuza değer katan yaşlılarımızın yanında olmak, onları hep el üstünde tutmak boynumuzun borcudur. Her zaman olduğu gibi; yaşlılarımızın, bize ihtiyaç duyan ailelerimizin yanında olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) olarak üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirip, onların yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27