VEFA BU HAFTA 127 FAALİYET GERÇEKLEŞTİRDİ

SOSYAL Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde görev alan Vefa Sosyal Destek Grubu, ilçede bu hafta 97 hane ziyareti ile 127 faaliyet gerçekleştirdi.

GÜNDEM 18.11.2023 12:35:00 0
VEFA BU HAFTA 127 FAALİYET GERÇEKLEŞTİRDİ

Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu Gazipaşa’da son 1 haftada 97 hanede toplam 127 faaliyet gerçekleştirdi. İlçenin 46 mahallesinde çalışmalarını sürdüren Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri 13-17 Kasım tarihleri arasında Esentepe, Küçüklü, Çörüş, Çakmak, Aydın, Çığlık, Yeşilyurt, Gazi, Sarıağaç, Yeşilyurt,  Karalar, Kahyalar, Yeniköy, Hasdere, Cumhuriyet, Gürçam, Çile, Macar, İnal, Pazarcı, Ekmel, Beyobası, Akoluk, Esenpınar, İstiklal ve Aydıncık mahallelerine giderek faaliyet gerçekleştirdi.


TALEP VE İSTEKLER KARŞILANDI
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yapılan açıklamada “Vakfımızca tespit edilmiş, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın ev temizliği ve kişisel bakımlarına ilişkin temel ve zaruri ihtiyaçları karşılanmıştır. Yapılan ziyaretlerde yaşlı vatandaşlarımızın gönülleri alınıp, hoş sohbet edilip, istek ve talepleri dinlenmiştir. Program dahilinde yaşlı, engelli, kronik hasta, yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelerin çamaşırları yıkanmış, camları silinmiş, yemekleri yapılmış, haneleri temizlenmiş, bulaşıkları ve halıları yıkanmış, yufka ekmekleri yapılmış, yaşlı ve engelli vatandaşların öz bakımları yapılmıştır” ifadelerine yer verildi. > Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: HAFTA FAALİYET GERÇEKLEŞTİRDİ