VEFA BİRİMİ İŞ BAŞINDA

GAZİPAŞA Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde görev alan Vefa Birimi ekipleri, geçen hafta 17 mahallede 82 hane ziyareti gerçekleştirdi.

GÜNCEL 16.01.2023 10:13:00 0
VEFA BİRİMİ İŞ BAŞINDA

Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Gazipaşa’da ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmıyor. Vakıf bünyesinde görev alan Vefa Birimi ekipleri merkez ve kırsal mahallelerde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşları ziyaret edip, vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor. Gelen talepler doğrultusunda vatandaşlara özel hizmet veren Vefa Ekibi, yaşlı ve engelli bireyler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşların, ev temizliği, soba kurulumu, odunlarının kırılması, musluk tamiri gibi genel ihtiyacını karşılıyor. 

17 MAHALLEDE 82 HANE ZİYARETİ YAPILDI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Vefa Biriminin 9 - 13 Ocak tarihleri arasında 17 mahallede 82 hane ziyareti gerçekleştirdiğini dile getirdi. Altun, “Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Vefa Birimi olarak 9 - 13 Ocak 2023 tarihleri arasında Akoluk, Beyrebucak, Üçkonak, Yenimahalle, Karaçukur, Esentepe, Cumhuriyet, Macar, Koru, İnceğiz, Hasdere, Çobanlar, Sarıağaç, Gökçesaray, Doğanca, Zeytinada ve Yakacık mahallelerimizde toplam 82 hane ziyareti gerçekleştirilmiştir. Yapılan ziyaretlerde vatandaşlarımızın, istek ve talepleri dinlenmiştir” dedi. 

“VATANDAŞLARIMIZIN ELİNİ TUTMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Vefa projesi kapsamında vatandaşlarımızın özel ihtiyaçlarının giderildiğini ifade eden Altun, “Vefa projesinde dinlenilen ve istenilen talepler doğrultusunda vatandaşlarımızın özel ihtiyaçları olarak evlerinin temizliği, soba kurulumu, odunlarının kırılması, musluk tamiri gibi genel ihtiyacını karşılanmış olup bazı vatandaşlarımıza da yufka ekmekleri yapılmıştır. Vefa projesi kapsamında Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, her daim vatandaşlarımızın elini tutmaya ve yüzünü güldürmeye devam edecek” şeklinde konuştu.  


Anahtar Kelimeler: BİRİMİ BAŞINDA