VEFA BİRİMİ DURMUYOR

GAZİPAŞA Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde görev alan Vefa Birimi ekipleri, dur durak bilmeden 53 mahallede çalışmalarına devam ediyor.

GÜNDEM 30.05.2023 13:01:00 0
VEFA BİRİMİ DURMUYOR

Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Gazipaşa’da ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmıyor. Vakıf bünyesinde görev alan Vefa Birimi ekipleri merkez ve kırsal mahallelerde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşları ziyaret edip, vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor. Gelen talepler doğrultusunda vatandaşlara özel hizmet veren Vefa Ekibi, 17 mahallede 89 hane ziyareti gerçekleştirip, yaşlı ve bakıma muhtaç bireylerin gündelik ihtiyaçlarını karşıladı. 

“VATANDAŞLARIMIZLA SOHBET EDİLİP ONLARIN GÖNÜLLERİ ALINDI”

Konuyla ilgili SYDV Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Vefa Birimi olarak geçtiğimiz hafta içinde Akoluk, Çimenbağ, Karaçukur, Üçkonak, Karatepe, İnceğiz, Küçüklü, Göçük, Gökçebelen, Cumhuriyet, İnal, Yakacık, Aydın, Yeşilyurt, Ekmel, Bakılar, İstiklal mahallelerinde toplam 89 hane ziyareti gerçekleştirilmiştir. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca tespit edilmiş, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın hane temizliği ve kişisel bakımlarına ilişkin temel ve zaruri ihtiyaçları karşılanmıştır.  Yapılan hane ziyaretlerinde vatandaşların istek ve talepleri dinlenerek sorunlar yerinde görüldü. Vatandaşlarımızla sohbet edilip onların gönülleri alındı.

“BİR GÜN DEĞİL HER GÜN YANLARINDAYIZ”

Program kapsamında yaşlı, engelli, kronik hasta, yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelerin odunları kırılmış taşınmış ve yerleştirilmiş, bahçe otları temizlenmiş, bahçeleri sulanmış, yemekleri yapılmış, haneleri temizlenmiş, sobaları temizlenip kaldırılmış, ekmek yapımına yardım edilmiş kişisel ve öz bakımları yapılmıştır. Yaşlılarımız, Milletimizin belleğidir. Yaşlılarımız dünümüz ile bugünümüz arasında köprü vazifesi gören, tecrübeleriyle yolumuza ışık tutan yaşlılarımız en kıymetli değerlerimizdir. Biz Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak onların bir gün değil her gün yanındayız, olmaya da devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı. >Emin ŞİMŞEK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27