VEFA BİRİMİ DUR DURAK BİLMİYOR

VEFA BİRİMİ DUR DURAK BİLMİYOR

GAZİPAŞA Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde görev alan Vefa Birimi ekipleri, dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor.

 İhtiyaç sahiplerinin yardımına koşan ekipler, merkez ve kırsalda 55 haneyi ziyaret etti. 

Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Gazipaşa’da ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmıyor. Vakıf bünyesinde görev alan Vefa Birimi ekipleri merkez ve kırsal mahallelerde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşları ziyaret edip, vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor. Gelen talepler doğrultusunda vatandaşlara özel hizmet veren Vefa Ekibi, yaşlı ve engelli bireyler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşların, ev temizliği, soba kurulumu, odunlarının kırılması, musluk tamiri gibi genel ihtiyacını karşılıyor. Vefa Birimi ekipleri, 16 -20 Ocak 2023 tarihleri arasında 17 mahallede 55 hane ziyareti gerçekleştirdi. 

“EKİPLERİMİZ YAŞLILARIMIZIN GÜNÜNÜ GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEKTİR”

Konuya ilişkin Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yapılan açıklamada, “Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı vefa projesi olarak 16 -20 Ocak 2023 tarihleri arasında Çalıpınar, Zeytinada, Yakacık, İstiklal, Gazi, Ilıca, Yeniköy, Pazarcı, Çile, Aydıncık, Çığlık, Doğanca, Gökçesaray, Gürçam, Güney, Ekmel ve Bakılar mahallelerinde toplam 55 hane ziyareti gerçekleştirilmiştir. Yapılan ziyaretlerde vatandaşlarımızın gönülleri alınıp, istek ve talepleri dinlenmiştir. Hane temizliği, odun kırma ve taşıma, sobaların yenilenmesi ve soba yakımı, akan çatıların tespitlerinin yapılıp tamirat ve tadilatlarının başlatılması, yatağa bağlı yaşlıların kişisel temizliği yapılmış, bezleri temin edilmiş, fizik tedaviye ihtiyaç olan yaşlılar belirlenmiştir. Yaşlı ve engelli vatandaşların ihtiyaçları giderilmiştir. Vefa projesi ekibimiz yaşlılarımızın gönüllerini almaya, sohbetleriyle gününü güzelleştirmeye devam edecektir.



Anahtar Kelimeler: BİRİMİ DURAK BİLMİYOR