VATANDAŞTAN ÇALIŞMAYAN SIRA EKRANINA TEPKİ

GAZİPAŞA Devlet Hastanesi’nde acil bölümündeki sıra ekranının çalışmaması, tedavi olmak için bekleyen vatandaşlardan tepki gördü.

GÜNDEM 10.10.2023 12:24:00 0
VATANDAŞTAN ÇALIŞMAYAN SIRA EKRANINA TEPKİ

Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde Acil Servis sıra ekranının çalışmaması, Acil Servis’te muayene sırası bekleyen vatandaşların tepkisini çekti. Özellikle yaşlı bireylerin sıralarını takip etmesinin zor olduğu duruma çözüm bulunarak sıra ekranının yeniden aktif hale getirilmesi isteniyor.

 

“YAŞLI HALİMİZLE ZOR DURUMDA KALIYORUZ”

Acil bölümündeki sıra ekranının çalışmaması en çok yaşlı bireyleri zor durumda bırakıyor. Duruma sitem eden vatandaşlar; “Biz yaşlılar olarak sıra ekranının çalışmaması konusunda çok zorluk çekiyoruz. Sürekli oturduğumuz yerden kalkıp sıramız geldi mi, benim sırama kaç kişi var? Sorularını soruyoruz ve sürekli kalkıp oturmak da bizi yeterince yoruyor. Yaşlı halimizle zor durumda kalıyoruz. Zaten acil bölümü fazlasıyla kalabalık oluyor ve o kargaşada bir de sıramızı takip etmek için sürekli kalkıp görevlilere sormak zorunda kalıyoruz. Artık yetkililerin sıra ekranını tekrar aktif hale getirmelerini ve sorunu çözmelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandılar. >Aysel YILDIZ