VATANDAŞLARIN İŞGAL TEPKİSİ

GAZİPAŞA’DA, kaldırımlara motosikletlerin park edilmesi ve sürücülerin trafiğe kapalı alanlara motosikletle girmesi, vatandaşların tepkisini çekiyor.

GÜNDEM 4.09.2023 13:22:00 0
VATANDAŞLARIN İŞGAL TEPKİSİ

Gazipaşa’da, İstiklal Mahallesi Mehmet Oğuz Bulvarı üzerinde bulunan kaldırımlar gelişi güzel park edilen motosikletler tarafından işgal ediliyor. İlçe halkını bıkma noktasında getiren kaldırım işgalleri; kaldırımı kullanan, bulvar üzerindeki iş yerlerinde ve bankalarda işi olan vatandaşları zor durumda bırakıyor. Ayrıca Cumhuriyet Meyanda ile Merkez Camii arasında kalan ve Sevgi Yolu olarak bilinen trafiğe kapalı alan motosikletle giren sürücüler de vatandaşların tepkisini çekiyor. Vatandaşlar, defalarca kaldırım ve banka önlerinin işgali ile ilgili sorun yaşadıklarını söyleyerek artık bu durumun son bulmasını istediklerini dile getirdiler. 

 

“BANKAYA GELİRKEN BİLE KALDIRIM İŞGALİ SORUNU YAŞIYORUZ”

Bankaya işlerini halletmek için giden vatandaşlar; “Artık kaldırım işgalinden bıktık. Banka önlerinde bile kaldırım işgali sorunu yaşıyoruz. Bankaların önlerinde yanımızdan sürekli motosiklet geçiyor. Orada bile kenara çekilip geçmelerini bekliyoruz. Banka önünde sıra halinde bekliyoruz ancak motosiklet sürücülerinin düşüncesizce beklediğimiz sıranın dibine kadar gelmesi hayatımızı da tehlikeye sokuyor. Bu durumun artık düzelmesini istiyoruz”  diyerek sitem ettiler. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: VATANDAŞLARIN İŞGAL TEPKİSİ