VATANDAŞLARIN ÇÖP İSYANI

GAZİPAŞA’NIN Koru Sahili’nde bırakılan çöpleri toplayan duyarlı vatandaşlar, çevreyi kirletenlere karşı tepki gösterdiler.

GÜNDEM 13.06.2024 10:43:00 0
VATANDAŞLARIN ÇÖP İSYANI

İlçede devam eden belli başlı sorunlardan birisi olan çöp sorunu, özellikle sahillerin kirletilmesi ile daha çok tepki çekiyor. Sahillerde duyarsız vatandaşlarca bırakılan çöpler, doğasever ve duyarlı vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor. Koru Sahil ’de bırakılan çöpleri ellerine aldıkları poşetlere toplayan duyarlı vatandaşlar, sahillerin çöplerle kirletilmemesi konusunda ilçe halkına çağrıda bulunarak, sahilde bırakılan çöplerin büyük çoğunluğunun alkol şişeleri olduğuna ve bu şahısların gerekli şekilde uyarılması gerektiğine dikkat çektiler. 
 

“TEK İSTEDİĞİMİZ TEMİZ ÇEVRE”
Çevrenin çöplerden arındırılmasını isteyen duyarlı vatandaşlar ilçe halkına şu çağrıda bulundu: “Sahillerimizi çöp içerisinde görmekten ne zaman kurtulacağız? Alkol alan şahıslar alkol şişelerini olduğu yerde bırakıp gidiyor. Alkol tüketen şahıslar bu konuda ciddi anlamda uyarılmalıdır. Doğa bizim en büyük hazinemiz ancak duyarsız vatandaşlarımız yüzünden sahillerimizi her defasında etrafa atılmış çöplerle görüyoruz. Artık bu duruma son verilmesini ve duyarsız kişilerin bilinçlendirilerek farkındalıklarının arttırılmasını istiyoruz. Tek istediğimiz temiz çevre. İlçe halkımızı çevreyi temiz tutmaya ve çöplerini oturdukları yere değil çöp kutularına atmalarını istiyoruz.” >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27