VATANDAŞLARDAN TÜVTÜRK ÖNERİSİ

Gazipaşa’da yaşayan bir grup vatandaş, Gazipaşa Araç Muayene İstasyonu’nun Çobanlar Mahallesi’nde bulunan ve mülkiyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına ait araziye taşınması için CİMER’e başvuruda bulundu.

GÜNCEL 23.12.2022 12:04:00 0
VATANDAŞLARDAN TÜVTÜRK ÖNERİSİ

 Vatandaşlar, istasyonun büyütülerek kamyonet ve kamyonlara da hizmet vermesini istedi. 

GAZİPAŞA’NIN Çobanlar Mahallesi, Kızıllar mevkiinde bulunan ve mülkiyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına ait atıl vaziyetteki şantiye alanının kamuya kazandırılması için girişimde bulunuldu. İlçemizde yaşayan bir grup vatandaş, bakanlığa ait 15 dönüm araziye, TÜVTÜRK’e ait Gazipaşa Gezici Araç Muayene İstasyonu’nun taşınması için Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine dilekçe yazdı. Söz konusu araziye yapılacak istasyonun büyütülerek kamyonet ve kamyonlara da hizmet vermesini isteyen vatandaşlar, özellikle kamyonet ve kamyon sahiplerinin Alanya’ya gitmek zorunda kalmamasını istedi. 

“ÇOBANLAR’A ALINIP BÜYÜTÜRSE HARİKA OLACAK”

Konuyla ilgili gazetemize yapılan açıklamada, “Biz geçen gün CİMER istek hattına arkadaşlarla birlikte TÜVTÜRK Araç İstasyonunun Çobanlar Mahallesi’ndeki araziye alınması talebinde bulunduk. Burası Ulaştırma Bakanlığına ait 15 dönüm bir arazi. Konum olarak çok iyi bir yerde, 4D00 Karayolu’na bitişik. Ayrıca burası 30 yıldır kullanılmıyor. Gazipaşa'da Muayene İstasyonu, sebze meyve taşıyan 3 metreden uzun araçlara hizmet vermiyor.  Kamyonet ve kamyon sahipleri, Alanya’ya gitmek zorunda kalıyor. Bu iş hem zamandan hem de yakıttan insanlara külfet haline geliyor. Belediye yerleşkesinde bulunan istasyon Çobanlar’a alınıp büyütürse harika olacak” ifadeleri kullanıldı. 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27