VATANDAŞLARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

GAZİPAŞA’NIN Koru Mahallesi’nde yerlere atılan çöpleri toplayıp, örnek bir davranışa imza atan vatandaşlar, “Çevremizi temiz tutalım” mesajı verdiler.

GÜNDEM 12.07.2024 09:53:00 0
VATANDAŞLARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

İlçede yaşanan çevre kirliliği sorununa tepki gösteren duyarlı vatandaşlar, Koru Mahallesi’nde doğaya atılan çöpleri toplayarak örnek bir davranış sergiledi. Çevreyi kirleten duyarsız vatandaşlara tepkilerini çöpleri toplayarak gösteren duyarlı vatandaşlar, ilçede yaşayanların çevre temizliği hakkında bilinçlenerek çevreyi temiz tutmaları için “Çevremizi temiz tutalım” mesajı verdi. 


“TEMİZ BİR ÇEVRE İSTİYORUZ”
Çöpleri toplayan vatandaşlar, tepkilerini şu şekilde dile getirdiler; “İlçemizde yaşanana ve sonu gelmeyen çevre kirliliği sorunu ne zaman ortadan kalkacak gerçekten merak ediyoruz. Biz çevre seveler olarak yerlerde atılı vaziyette olan çöpleri topladık ve bu durumun tekrarlanmasını istemiyoruz. Artık temiz bir çevre istiyoruz. İstediğimiz zor bir şey olmasa gerek. Herkes yediğinin ve içtiğinin çöpünü çöp kutusuna atarsa ve çöp kutuları da yeterli sayıda olursa böyle bir sorunumuz kalmayacak. Vatandaşlarımızı çöplerini yerlere atmamaya ve çevre bilinçlerini arttırarak duyarlı olmaya davet ediyoruz.” >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: VATANDAŞLARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ